SCM Rm. Vâlcea – CSM București, LIVE TEXT, ora 17:00. Cele două mari rivale luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor

1 lună in urmă 1

SCM Rm. Vâlcea și CSM București luptă sâmbătă, de la ora 17:00, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Este a treia confruntare post-Covid 19 între cele două formații, scorul întâlnirilor directe în această perioadă fiind 1-1.

Partida SCM Rm. Vâlcea – CSM București poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe prosport.ro

Returul are loc peste o săptămână, în capitală, iar câștigătoarea va evolua în sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu CSKA Moscova sau Krim Ljubljana.

De când a început această rivalitate s-au jucat 9 meciuri, scorul la victorii fiind 5-4 pentru CSM București. Fiecare echipă a câștigat câte un meci după prelungiri, Vâlcea în Supercupa din 2018, iar București în Cupa României din 2019. La trofee, SCM are 4-2. Trupa lui Florentin Pera a câștigat două dintr-o lovitură, la începutul acestui sezon, când a învins CSM cu 22-19 și a cucerit Cupa României 2020 și Supercupa României.

Ultimul meci direct a fost desfășurat în urmă cu 16 zile în Liga Florilor și a fost câștigat de CSM București cu 27-22. În urma acestui rezultat s-a desprins la 9 puncte de Vâlcea.

Iată ce au declarat cei doi antrenori înaintea acestui derby românesc în Europa:

Florentin Pera: „Întâlnim o echipă foarte valoroasă, cu jucătoare experimentate. Le cunoaștem foarte bine, în ultimele trei sezoane am jucat 9 partide. În primul rând, va trebui să eliminăm din greșelile pe care le-am făcut în faza de atac. De asemenea, în faza de apărare vom avea nevoie de o mobilizare exemplară, o mobilitate și agresivitate în sensul bun al cuvântului care să ne dea încredere. Apărarea a fost atu-ul nostru în ultimele sezoane, poate să fie și de această dată cartea câștigătoare”.

Adrian Vasile:Cred că fiecare meci are o poveste diferită. Chiar dacă sunt același ingrediente, poate exista un alt tip de desfășurare al unui joc. Cred că pentru această poveste diferită din spatele oricărui meci trebuie să fim foarte pregătiți”

Citiți și: Detalii inedite înaintea unei confruntări uriașe pentru handbalul românesc, SCM Rm. Vâlcea – CSM București, în optimile de finală ale Ligii Campionilor

The post SCM Rm. Vâlcea – CSM București, LIVE TEXT, ora 17:00. Cele două mari rivale luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă