SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, ACUM, la Digi Sport 1. Derby românesc în optimile Champions League

1 lună in urmă 7

Liga 1: Universitatea Craiova - Botoșani, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Aceasta este prima dispută în handbalul românesc din istoria celei mai importante competiţii intercluburi din lume. Meciul retur este programat o săptămână mai târziu în Sala Polivalentă din Capitală.

"Ar trebui să jucăm foarte bine, să nu le dăm mingi, au niște extreme foarte bune, joacă excelent pe contraatac", a spus Florentin Pera, antrenorul formației SCM Râmnicu Vâlcea. Pera are tot lotul valid. 

Echipa care se va califica va întâlni în sferturi câștigătoarea dublei Krim - CSKA Moscoa.

LIVE VIDEO SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, 17:00, Digi Sport 1

În urmă cu 17 zile, tot la Vâlcea, formația lui Adi Vasile se impunea într-un meci din campionat, scor 27-22, deși s-a bazat pe foaia de joc doar pe 11 jucătoare.

"Va fi un meci greu, asta e sigur. E important ceea ce vom face noi. Trebuie să rămânem unite, aşa cum am fost la ultima confruntare cu SCM Râmnicu Vâlcea (n.r. - victoria cu 27-22 din Liga Naţională). Atunci am câştigat prin unitatea de grup.

Aceasta va fi cheia şi de această dată. Sunt convinsă de asta. Ne cunoaştem foarte bine între noi. Trebuie să rămânem unite şi, indiferent de ce se întâmplă pe teren, trebuie să rămânem lucide. Să ne facem jocul", a spus Crina Pintea, pivotul de la CSM București.

"Meciul cu Vâlcea este foarte important, este un meci eliminatoriu, deja ne apropiem de faza finală a competiţiei în care începem să culegem roadele. Sezonul acesta se poate considera la dublu din punct de vedere al dorinţei de a câştiga medalii, şi de a avea un sezon bun la final", a prefațat întâlnirea antrenorul 'Tigroaicelor", Adi Vasile, cel care tocmai și-a prelungit contractul cu echipa din București.

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București, ultimele meciuri directe

SCM Rm. Vâlcea - CSM București 23-29 (Supercupa României 2019)

SCM Rm. Vâlcea - CSM București 20-19 (Liga Florilor 2019)

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 23-22 (Liga Florilor 2020)

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 19-22 (Cupa României 2020)

CSM București - SCM Rm. Vâlcea 27-22 (Liga Florilor 2021)

Etichete: liga campionilor , handbal liga campionilor , florentin pera , adi vasile , live video scm râmnicu vâlcea - csm bucurești
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă