"Schimbările idioate au dus la asta!" Gigi Becali, principalul vinovat pentru eliminarea lui FCSB, în ochii lui Dragomir

2 luni in urmă 39

  • Conference League: Sepsi - Spartak Trnava, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Conference League: Universitatea Craiova – Laci, joi, 21:30, Digi Sport 1

Echipa patronată de Gigi Becali a făcut patru schimbări în timpul regulamentar și două în prelungiri, însă nu a reușit să evite loviturile de departajare, unde cei din Kazakhstan s-au descurcat excelent.

Dumitru Dragomir crede că Gigi Becali este vinovat de eliminarea lui FCSB

Așa cum chiar și Dinu Todoran a lăsat să se înțeleagă, schimbările la FCSB ar fi ordonate de către Gigi Becali. Într-o intervenție televizată, Dumitru Dragomir crede că acest aspect este principalul factor pentru eliminarea rușinoasă a roș-albaștrilor.

"Schimbările idioate care au fost făcute au dus la acest deznodământ. Dar Becali nu trebuie criticat, pentru că acesta este capitalismul, el așa l-a înțeles, e jucăria lui, face ce vrea. Nu asociați echipa domnului Becali cu fotbalul românesc, nu are nicio legătură, vedeți-vă de treabă! Nimeni din politic nu a ajutat fotbalul românesc în ultimii 20-30 de ani, așa că...

Greșelile și le asumă singur, recunoaște că e un dezastru. Schimbările, după părerea mea, au fost făcute numai de el, Todoran nu are nicio vină, că întotdeauna secunzii nu au nicio vină. Nu cred (n.r. că a stabilit ordinea executanților), dar telefoanele funcționează foarte bine.", a declarat Dragomir pentru ProX.

Dumitru Dragomir crede că Olimpiu Moruțan trebuie să părăsească FCSB

Olimpiu Moruțan își dorește de mai mult timp un transfer în străinătate, iar Galatasaray a pus recent ochii pe el. Fostul președinte al LPF consideră că fotbalistul român trebuie să părăsească de urgență echipa roș-albastră, altfel își va pierde valoare.

"Să nu se răzbune toată lumea acum pe Moruțan. Au ratat fotbaliști mai mari decât Moruțan, gândiți-vă la ce s-a întâmplat la Campionatul European. Nu aici s-a pierdut meciul, s-a pierdut la schimbări, rețineți ce spun. E fotbalist între 6 și 10 milioane și unde pleacă va face carieră, dacă mai rămâne aici un an de zile își pierde total din valoare", a mai adăugat Dragomir la ProX.

Etichete: mitica dragomir , gigi becali , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă