Schimbări masive în staff-ul Craiovei! Dezvăluirile lui Mihai Rotaru: ”Alții munceau ca sclavii, noi jucam tenis cu piciorul”

1 lună in urmă 34

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Finanțatorul clubului din Bănie a transmis că șansele la titlu ar putea crește de acum, pentru că a fost schimbată strategia în ceea ce privește pregătirea fizică a echipei. De asemenea, Mihai Rotaru a transmis că la Craiova a venit deja Rui Santos, preparator fizic portughez, și mai urmează să ajungă un alt om responsabil cu pregătirea jucătorilor.

Universitatea Craiova își întărește staff-ul 

Sperăm anul ăsta să luăm campionatul. Dacă ne punem la punct partea de pregătire fizică, partea de relații de joc, partea de moral, cred că avem o șansă. A venit și domnul Benga, avem trei colegi noi în staff, chiar patru cu doctorul.

Sunt bine integrați. Sperăm ca până săptămâna viitoare să mai vină cine în staff, cineva cu un CV de-a dreptul impresionant, tot pe partea de pregătire fizică.

Chiar încercăm să gândim altfel strategia în ceea ce privește pregătirea echipei, pentru că, sincer, în timp ce jucătorii FCSB-ului munceau ca sclavii pe galeră, ai CFR-ului la fel, noi jucam tenis cu piciorul. E greu să fii campion cu șase ore de antrenament pe săptămână”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea Liga Digi Sport.

Universitatea Craiova a început anul cu o remiză, 0-0 cu Sepsi, după un meci neconvingător, iar Mihai Rotaru a recunoscut că a fost dezamăgit de exprimarea echipei lui Corneliu Papură.

Se vede prost, prin prisma faptului că nu am arătat forță. Prima repriză e greu de povestit, s-a disputat în condiții aparte, dar în partea a doua aveam mai multe așteptări. Suntem la 60% din capacitate, sperăm ca într-o lună de zile să ne apropiem de forma pe care o dorim.

Vrem ceea ce este cel mai bine pentru Universitatea. Vrem să continuăm cu Papură până în vară. Știm că nu este o persoană agreabilă, comunicativă, e mai greu să discuți cu domnia sa, dar își face treaba și trebuie să-i dăm timp”, a transmis Mihai Rotaru.

După pasul greșit făcut în etapa a 16-a, Universitatea Craiova a coborât pe locul trei în Liga 1, cu 33 de puncte, fiind devansată de CFR Cluj, care a ajuns la cota 34 după victoria cu Academica Clinceni. Formația antrenată de Corneliu Papură este acum la un punct în spatele liderului FCSB, care însă n-a jucat în această rundă, când întâlnește Astra Giurgiu, vineri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Etichete: mihai rotaru , corneliu papura , staff universitatea craiova , preparator fizic universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă