Schimbări majore în matinalul de la TVR 1, începând de luni. Cine sunt noii prezentatori

1 lună in urmă 10

În noua formulă, gazde ale matinalului postului public vor fi, de luni, 1 martie, Andra Soceanu, care prezenta știrile programului, și Dorin Chioțea, reporter al emisiunii, informează Pagina de Media.

Dorin Chioțea, alagerea stației publice în contextul în care s-a vorbit și de Cristi Tabără, a mai prezentat matinalul de la TVR, în perioada 2017-2019, alături de Maria Linda, acum e la Antena 3.

Conform unei postări a jurnalistului de pe pagina sa de Facebook, numele programului matinal rămâne tot „Cu capu-n zori”.

Schimbări majore în matinalul de la TVR 1, începând de luni. Cine sunt noii prezentatori

TVR a decis să schimbe producătorul general, Augusta Lazarov. Din proiect, au mai ieșit foștii prezentatori, Liza Sabău și Gabriel Fereșteanu, Bianca Patrichi, care făcea momentul de aerobic și prezenta vremea, și Mădălina Manole, de la Horosocop.

Din fosta echipă rămâne Angi Cobuț, bucătarul emisiunii.

Potrivit Pagina de Media, în săptămâna 8-15 februare, matinalul a avut o audiență medie de 0,1 pe publicul comercial, adică 2.000 de tineri pe post. La orașe, avea un 0,2 rating, adică 16.000 de telespectatori. În toată țara, ratingul era tot 0,2, adică, în număr de persoane, până în 40.000 de telespectatori pe minut.

Producător general este Mihaela Căciuleanu, Florența Dăscălescu e producător executiv, iar Horațiu Rusu este șef de producție. Toți sunt angajați ai TVR.

Noua formulă a matinalului intră pe post începând de luni, 1 martie.

Foto: TVR

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă