Schimbări în conducerea Parmei! Omul care a trecut pe la Juventus și Manchester United, "acontat" deja de italieni

1 săptămână in urmă 16

  • Europa League: Arsenal - Slavia Praga, joi, 22:00, Digi Sport 1

  • Europa League: Granada - Manchester United, joi, 22:00, Digi Sport 2

Parma se află într-o situație dificilă cu nouă runde înainte de finalul sezonului din Serie A. Gruparea "gialloblu" ocupă penultima poziție, cu doar 20 de puncte adunate în 29 de jocuri, însă patronul Kyle Krause pare să nu se teamă de retrogradare. După dezvăluirea planurilor noului stadion "Ennio Tardini", patronul american al lui Man și Mihăilă caută să întărească echipa la nivelul conducerii.

Javier Ribalta, omul care l-a descoperit pe Bruno Fernandes, pe punctul de a ajunge în conducerea Parmei 

Potrivit mai multor publicații din Peninsulă, inclusiv Football Italia, Javier Ribalta ar fi fost deja "acontat" de Parma, pentru poziția de director tehnic. Oficialul catalan și-a început cariera în 2008, ca scouter al celor de la AC Torino, iar un sezon mai târziu mergea să descopere tinere talente pentru AC Milan.

Ribalta a fost cel care l-a descoperit pe Bruno Fernades, cel mai important om de la Manchester United în prezent, cotat la 90 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, și l-a adus în Italia, la Novara, în 2012. Ibericul a fost șeful scouterilor de la Juventus timp de 5 ani, a trecut în aceeași funcție și pe la Manchester United, iar în 2018 a decis să treacă la nivelul următor și a devenit directorul sportiv al lui Zenit.

Parma urmează să dea piept cu ocupanta locului doi din Serie A, AC Milan, sâmbătă, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 2. Tehnicianul Roberto D'Aversa nu se va putea baza pe Valentin Mihăilă, accidentat. De asemenea, Wylan Cyprien, Yordan Osorio, Juan Brunetta, Roberto Inglese, Yann Karamoh și Simon Sohm nu vor putea fi folosiți în duelul cu "rossonerii".

Etichete: parma , dennis man , valentin mihaila , javier ribalta , director tehnic parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă