Schimbarea majoră din viața lui Bodo de la Proconsul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Loredana (exclusiv)

3 săptămâni in urmă 17

Viața lui Bodo de la Proconsul, fostul ginere al președintelui Traian Băsescu, s-a schimbat radical. Acesta a divorțat în 2007 de Ioana Băsescu, vestea că aceștia s-au despărțit luând o țară întreagă prin surprindere pe atunci. Totuși, în 2009, el se bucura de faptul că are o nouă parteneră, Loredana.

Bodo de la Proconsul, schimbări radicale. Ce s-a aflat despre el și Loredana

Bogdan Marin, cunoscut drept Bodo de la Proconsul, își unea destinul cu Ioana Băsescu în 2004. Totuși, relația lor nu a avut succes, aceștia divorțând în 2007. La 3 ani de la despărțirea oficială, artistul anunța că este gata de o nouă căsătorie alături de Loredana Preda.

Anii au trecut, iar aceștia au rămas împreună, demonstrând că formează un cuplu extrem de solid. Partenera lui Bodo de la Proconsul a dezvăluit că viața lor de familie s-a schimbat total în momentul în care au luat decizia de a se pocăi.

„Mulți nu ne-au înțeles, dar pentru noi, pentru familia noastră, totul s-a schimbat atunci când ne-am pocăit, când l-am întâlnit pe Dumnezeu. Fără Dumnezeu nu aș fi fost a patra lui nevastă. Poate aș fi fost a șaptea!”, a spus Loredana Marin pentru impact.ro.

„Am învățat să fim o familie”

De asemenea, Loredana Preda nu se compară cu fostele partenere pe care le-a avut artistul, considerând că drumul vieții este diferit pentru fiecare om. Cei doi se bucură de doi băieți înfiați, Daniel și Filip, explicând că toate schimbările plăcute din viața lor au venit cu ajutorul credinței.

„Și eu, și Bodo am simțit amândoi că trebuie să ieșim din starea în care ne aflam. Aveam nevoie de ceva care să ne repare. Era amândoi mândri, eram poate avari, poate prefăcuți și sigur dădeam vina pe cel de lângă noi pentru lucrurile rele pe care le făceam.

Ușor, ușor am ieșit însă din starea de nemernicie în care ne aflam. Totul s-a făcut din voia lui Dumnezeu. Cu ajutorul lui am înțeles că ne și iubim, și încă foarte tare! Și că avem nevoie și de spirit de sacrificiu, ca viața să capete gust!

Și așa am devenit o familie. Am învățat să fim o familie. Una care s-a mărit după ce i-am înfiat pe băieții noștri, Daniel și Filip.”, a mai zis Loredana.

Unde s-a mutat Bodo de la Proconsul

Bodo de la Proconsul s-a confruntat cu foarte multe probleme, doctorii montându-i trei stenuri la inimă după ce a suferit un infarct. Acesta s-a hotărât să se mute alături de familie departe de București, locuind acum în Dobrești, pentru a putea să aibă parte de liniște.

„Am devenit un familist convins. Poate genul de familist așa cum chiar nu m-ați fi crezut!”, a adăugat acesta.

Cum s-a schimbat viața lui după ce a plecat din Capitală

Viața artistului este una plină, mai ales pentru că nu poate să lenevească foarte mult, ținând cont că este nevoit să își ducă micuții la școală. Mai mult, el se ocupă și de un proiect pentru copiii din zonă, intitulat ‘Atelier de Joacă’, care a fost imaginat chiar de Loredana.

„Să nu credeți cumva că trândăvesc mai mult dimineața, în pat! Nici pomeneală!. Avem doi băieți, unul de opt și altul de nouă ani, care trebuie să meargă la școală. Așa că deșteptarea e la fel de matinală ca în oricare altă casă cu copii!”, a povestit Bodo.

The post Schimbarea majoră din viața lui Bodo de la Proconsul. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Loredana (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă