Schimbarea la TVR: Departamentul Sport are un nou șef după Jocurile Olimpice

2 luni in urmă 16

Departamentul Sport al TVR, unul dintre cele mai stufoase din televiziune, are un nou redactor șef.

Conform paginademedia.ro, acesta va fi condus de Dorin Chioțea (48 ani), care a avut o prestație consistentă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"E o onoare pentru mine, având în vedere istoria Departamentului Sport din TV. O onoare care nu putea fi refuzată, cu atât mai mult cu cât este vorba de un serviciu public. În ultimele zile la Tokyo, am primit un telefon de la directorul general al TVR, Ramona Săseanu. Ne-a felicitat pe toţi pentru munca de la Jocurile Olimpice şi mi-a zis dacă mă pot gândi la această propunere. Îmi propun să readuc strălucirea pe care sportul din TVR o merită. Avem cei mai buni comentatori, dar şi jurnalişti şi producători cu experienţe variate şi îndelungate. Sigur că sunt lipsuri, pentru că nu mai avem atâtea drepturi de difuzare, dar aici este vorba de jurnalism, asta trebuie să vadă publicul ", a declarat Dorin Chioţea pentru sursa citată.

În ultimii ani, Dorin Chioţea a lucrat la matinalul TVR, întâi ca reporter al emisiunii (cu transmisiuni live, de pe teren, în fiecare ediţie), iar apoi ca prezentator al programului "Cu capu-n zori".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă