Schimbare total neașteptată făcută de Simona Halep! Românca a renunțat la racheta care i-a adus titlurile de Grand Slam

2 luni in urmă 21

Simona Halep (România, 29 de ani) a luat o decizie total neașteptată, schimbându-și racheta cu care a jucat aproape 6 ani în circuit! 

Simona Halep a apărut cu o nouă rachetă la turneul WTA 1.000 de la Montreal, vopsită într-o culoare închisă! Până acum, Simona folosea o rachetă Wilson Burn 100 CV, aceeași cu care joacă cel mai bun tenismen japonez, Kei Nishikori (31 de ani).

Simona Halep nu își mai schimbase racheta din anul 2015, atunci când a renunțat la modelul Wilson Steam 99 și a ales racheta Wilson Burn 100 CV, despre care spunea că îi oferă mai mult control, dar și mai multă putere atunci când lovește mingea.

Schimbare neașteptată făcută de Simona Halep! Românca a renunțat la racheta care i-a adus titlurile de Grand Slam

Racheta cu care Simona a jucat în ultimii ani i-a adus româncei două titluri de Grand Slam, Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, ea devenind lider mondial în anii 2017 și 2018! Revenită în circuit după trei luni de absență, se pare că Halep vrea să experimenteze un alt model de rachetă, tot marca Wilson, ce are un design interesant.

Dacă vechea rachetă a Simonei era vopsită în culori aprinse, cea cu care constănțeanca a jucat la Montreal este închisă la culoare. Iar sportivei noastre îi stă bine cu noua rachetă, ce se asortează cu echipamentul purtat în sezonul de hard american!

simona halep Iga Swiatek Roland Garros

Simona a pierdut primul meci în care a evoluat cu noua rachetă

Nu este clar încă dacă Halep și-a schimbat definitiv racheta sau doar vrea să vadă dacă poate da randament și cu un alt model! Wilson este unul dintre cei mai importanți sponsori ai lui Halep, alături de Nike sau Hublot.

Simona a pierdut meciul de la Montreal cu Danielle Collins, disputat joi dimineață, scor 6-2, 4-6, 4-6, dar va mai participa la un turneu pregătitor înainte de US Open! Eleva lui Darren Cahill s-a înscris la concursul WTA 1.000 de la Cincinnati, în perioada 16 – 22 august.

The post Schimbare total neașteptată făcută de Simona Halep! Românca a renunțat la racheta care i-a adus titlurile de Grand Slam appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă