Schimbare majoră la Vorbește lumea. Cine este noua prezentatoare de la Pro TV

1 lună in urmă 17

Adela Popescu va deveni mamă pentru a treia oară, așa că, astăzi, în ultima ei emisiune din acest sezon, a fost nevoită să predea ștafeta vedetei care-i va ocupa locul până când aceasta va termina perioada maternității. Noua colegă a lui Cove a pășit deja în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Schimbare la PRO TV. ”Vorbește lumea” va avea o nouă prezentatoare

Adela Popescu a anunțat astăzi că este însărcinată, urmând a deveni mamă pentru a treia oară. „Am avut bănuiala de gemeni. Am verificat, că am în familie. Doamna doctor care mi-a monitorizat cele două sarcini m-a felicitat. De data asta, felicitările au mers și spre el (n.r. soț)”, a spus Adela.

Fericit de veste a fost și colegul său de emisiune, Cove, care i-a transmis următorul mesaj: „Bucurie mai mare nu puteam să am la început de an”. După râsete și voie bună, mesaje din partea familiei și a prietenilor actriței, au urmat câteva lacrimi. Cove a introdus-o în platou pe Lora, cea care i-a luat locul Adelei câtă vreme a fost în concediu maternal pentru cel de-al doilea copil, ce îi va face acest ”favor” și acum.

„A fost un moment emoționant. Fetele au nevoie de puțin timp pentru a-și retușa machiajul”, a spus Cove, revenit singur în emisiune după publicitate.

Declarațiile Lorei 

„Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a spus Lora.

Emoții pentru familia Adelei. Frații au felicitat-o

„Surioara mea, credeai că scapi de mine? Felicitări pentru sarcină! Să știi că sunt invidios pe tine. Ești cea mai mică dintre noi și cea mai vrednică. O să fie în familie șapte copii. Eu nu știu ce am de gând. Adela a rupt regula de doi. Ce o vrea Domnul! Surioara mea, vreau să-ți spun așa, într-o manieră oficială, că te iubesc foarte mult și, dacă vei avea nevoie în continuare de lecții de parenting, voi avea telefonul deschis pentru tine. Să nu uiți că ești sora cea mică”, a declarat Bobo, fratele Adelei Popescu.

„Eu știu că familia voastră mare și frumoasă o să devină și mai mare și mai frumoasă. Fii atentă că mama pleacă la Șușani. Oricum, îl ai pe Radu acolo. Îți doresc multă baftă. Te iubește fratele tău!”, a completat Cătălin Popescu, fratele Adelei Popescu.

The post Schimbare majoră la Vorbește lumea. Cine este noua prezentatoare de la Pro TV appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă