Schimbare în echipa României, înaintea finalei cu Muntenegru. Prima reprezentativă nu are niciun inter dreapta de „meserie” în lot!

3 săptămâni in urmă 1

Schimbare în echipa României, înaintea finalei cu Muntenegru, programată azi, la ora 17:00. Andreea Popa a intrat în lotul de „16” în locul Laurei Popa.

Jucătoarea de la Rapid București era singurul inter dreapta din lot prezent la turneul preolimpic. Laura Popa nu a jucat niciun minut cu Norvegia

În jocul de sâmbătă seara, pe acest post au jucat cu preponderență Cristina Laslo și Gabriela Perianu.

Schimbare în echipa României. Andreea Popa a înlocuit-o pe Laura Popa

Adrian Vasile a decis să facă o schimbare înaintea finalei cu Muntenegru, programată azi, la ora 17:00. Astfel, a ieșit Laura Popa și a intrat Andreea Popa.

Prin ieșirea Laurei Popa, România a rămas fără un inter dreapta de „meserie” în lot. Jucătoarea de la Rapid nu a evoluat însă nici în partida România – Norvegia.

Problema interului dreapta nu este însă de azi, de ieri, ci de câțiva ani de zile. Și la turneul preolimpic de la Podgoria, prima reprezentativă a fost nevoită să meargă pe improvizații pe acest post. Au fost reprofilate în special Cristina Laslo și Gabriela Perianu, dar anumite acțiuni de joc au adus-o și pe Eliza Buceschi în această poziție.

Cu Norvegia, de pe inter dreapta au fost expediate doar 2 aruncări de la distanță și nu s-a marcat niciun gol. Două reușite din acea zonă au venit de pe 6 metri, în urma unor pătrunderi.

Echipa României pentru partida cu Muntenegru este următoarea:

Portari: Dedu, Dumanska Extreme stânga: Florica, Iuganu Interi stânga: Neagu, Perianu, Polocoșer Centri: Laslo, Buceschi, A, Popa, Pristăvița Interi drepta: – Extreme dreapta: Moisă, Seraficeanu Pivoți: Pintea, Ostase, Băcăoanu

Pe postul de intre dreapta, pe lângă variantele utilizate ieri ar mai putea fi folosită și Laura Pristăvița. Jucătoarea de la Gloria Bistrița a mai jucat pe acest post în trecut la echipa națională.

România are nevoie de o victorie la 5 goluri diferență sau mai mult pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

The post Schimbare în echipa României, înaintea finalei cu Muntenegru. Prima reprezentativă nu are niciun inter dreapta de „meserie” în lot! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă