Schimbare fundamentală pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Ce planuri are Fatih Terim cu internaționalul român

1 lună in urmă 34

Olimpiu Moruțan a dat satisfacție la Galatasaray, dar antrenorul Fatih Terim vrea să îi scoată mai mult calitățile în evidență, astfel că îi va schimba poziția din teren.

Olimpiu Moruțan a fost folosit în banda dreaptă până acum la Galatasaray, dar antrenorul Fatih Terim vrea mai mult din partea românului! Fanii turcilor au cerut în repetate rânduri ca fotbalistul român să fie folosit în centru, și nu ca extremă, pentru a își putea pune în valoare calitățile de coordonator.

Tehnicianul lui Galatasaray pare tentat să le urmeze sfaturile, astfel că îi pregătește lui Olimpiu Moruțan o mutare în spatele vârfurilor de atac.

Olimpiu Moruțan, trecut în spatele atacanților

Internaționalul român Olimpiu Moruțan s-a impus în echipa lui Galatasaray, însă de acum va trebui să demonstreze că se descurcă măcar la fel de bine și în spatele liniei ofensive. Fatih Terim l-a plasat deja acolo în timpul ultimelor antrenamente și sunt șanse foarte mari ca el să joace pe acest post începând cu următorul meci.

Duminică, începând cu ora 18:00, Galatasaray dă piept cu Gaziantep în prima ligă a campionatului Turciei.

Olimpiu Moruțan va fi aproape sigur titular și îl vom vedea în spatele vârfurilor, conform informațiilor oferite de cotidianul turc Fanatik, citat de Digi Sport. Locul românului din flancul drept va fi luat de Bariș Yilmaz, iar internaționalul nostru va trece în centru, unde va avea mult mai multe ocazii de a-și scoate adversarii din joc prin dribling și de a ajunge în situație de finalizare.

La FCSB, Olimpiu Moruțan a evoluat pe ambele poziții, însă preponderent a apărut pe teren în centru – unde a dat și cea mai mare satisfacție.

De asemenea, împotriva lui Gaziantep este de așteptat să îl vedem pe teren tot din primul minut și pe celălalt fotbalist român din lotul lui Fatih Terim, Alexandru Cicâldău.

The post Schimbare fundamentală pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray! Ce planuri are Fatih Terim cu internaționalul român appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă