Schimb de replici între Gică Popescu și "Mister" Dumitrescu: "N-avem mașinile dumneavoastră, domnule Ilie"

1 lună in urmă 24

Serie A: Juventus - Bologna, duminică, 13:30, Digi Sport 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Poli Iași, duminică, 18:00, Digi Sport 1

Universitatea Craiova și Viitorul și-au împărțit atât punctele, cât și cele două reprize ale confruntării de pe "Ion Oblemenco", din runda a 18-a a Ligii 1. Gică Popescu a radiografiat prestația echipei sale în direct la Digi Sport Special, iar la finalul intervenției telefonice a avut un schimb de replici amuzant cu Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: "Cu ce mijloc de transport vă deplasați?"/ Gică Popescu: "Cu autocarul. Nu avem mașinile dumneavoastră, domnule Ilie"

"Mâine călătorim 8 ore, de la Craiova la Constanța, iar marți ne așteaptă un meci extraordinar de greu cu Sepsi", a spus "Baciul". "Dar cu ce mijloc de transport vă deplasați?", l-a întrebat "Mister". "Cu autocarul. Nu avem mașinile dumneavoastră, domnule Ilie, să călătorim atât de bine", a fost răspunsul plin de umor al lui Gică Popescu.

"Am înțeles. Să vă orientați, să nu plecați la o oră de vârf", a continuat analistul Digi Sport, în aceeași notă amuzantă, iar dialogul s-a încheiat cu o nouă replică a fostului căpitan al echipei naționale a României: "E duminică, va fi oricum aglomerat".

În urma rezultatului de egalitate înregistrat la finalul duelului de la Craiova, Viitorul a rămas pe poziția a șaptea, cu 23 de puncte, la trei lungimi în urma celor de la Academica Clinceni, ocupanta ultimului loc care asigură calificarea în play-off. De partea cealaltă, Universitatea este pe trei, cu 35 de puncte, la șase puncte în urma liderului FCSB.

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova - Viitorul 1-1

Etichete: digi sport special , gica popescu , ilie dumitrescu , etapa 18 liga 1 , universitatea craiova viitorul
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă