Scene TERIFIANTE în fața unei secții de poliție din Ilfov: Polițist, rănit GRAV de un bărbat, cu un cuțit

1 săptămână in urmă 2

Agresiune politistAgresiune politist

Un polițist a fost rănit grav de un bărbat chiar în fața secției de poliție unde lucra agentul de poliție. Bărbatul a scos cuțitul și fără nicio șovăială l-a atacat pe polițist. Cu ajutorul colegilor săi, acesta a rușit să-l imobilizeze pe agresor și chiar să sune la ambulanță, care l-a  transportat de uregnță la spital. Atacatorul a anunțat atacul pe Facebook. Bărbatul este acum cercetat pentru tentativă de omor, relatează Realitatea PLUS. 

VINERI, 02 APRILIE 2021, 09:12

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 1 spre 2 aprilie, atunci când un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. 

În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat.

Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani.

"Polițiștii noștri nu au voie să folosească armanentul. Poate că a remarcat ceva suspect, dar nu are voie să tragă. Trebuie făcut ca la americi: Acolo întâi trag și apoi văd ce se întâmplă. Poate i-a spus să <<înghețe>> și n-a făcut-o. Trebuie o lege foarte fermă, foarte serioasă din acest punct de vedere. (...) Polițiștilor le e frică să trgă, să riposteze pentru că li se face plângere. Trebuie ca sindicatul să îi apere...", a declarat Liviu Chesnoi, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă