Scene șocante în timpul unui meci de fotbal. Un arbitru a scos pistolul pe teren. Care a fost motivul VIDEO

2 luni in urmă 31

Scene șocante în timpul unui meci de fotbal. Un arbitru a scos pistolul pe teren. Sportul-rege naște pasiuni enorme, iar, uneori, consecințele pot fi tragice. La finalul unui meci din campionatul Hondurasului, fanii și jucătorii uneia dintre echipe s-au năpustit pe cavalerul fluierului, considerând că au fost dezavantajați de o decizie a acestuia. Cum a reacționat arbitrul a fost o surpriză pentru toată lumea.

Scene șocante în timpul unui meci de fotbal

Scene șocante în timpul unui meci de fotbal. Sportul-rege naște pasiuni peste tot în lume. Uneori, peste limita normalității, ajungându-se la violențe și chiar deznodăminte tragice. Cel mai recent exemplu a venit în zona Copan, din Honduras. Conform unptv.com, un arbitru a reacționat absolut surprinzător la finalul unei partide. „Fluierașul” a fost asaltat de jucătorii și fanii uneia dintre echipe. Aceștia considerau că meritau să primească o lovitură de pedeapsă, așa că au vrut să-i ceară socoteală centralului.

Înconjurat de mai mulți fani nervoși, acesta a scos un pistol de sub tricou, apoi s-a plimbat pe teren cu arma în mână. Momentul cu scenele șocante au fost surprinse de un martor și postate pe o rețea de socializare. În filmare se aude cum cineva strigă: “A venit cu pistolul! Arbitrul ține în mână un pistol”. Se aud apoi mai multe focuri de armă, dar nu e clar dacă ele au provenit de la pistolul arbitrului. Conform aceleiași surse, centralul ar fi primit arma de la o rudă, atunci când a văzut că va fi atacat de spectatori și jucători.

Un arbitru a scos pistolul pe teren. Care a fost motivul

Momente șocante pe un teren de fotbal s-au petrecut și în Brazilia, luna trecută. Și nu oriunde, ci chiar în returul optimilor Copei Libertadores, între Atletico Mineiro și argentinienii de la Boca Juniors. În tur, scorul fusese 0-0, rezultat care s-a menținut și pe parcursul returului de la Belo Horizonte. Învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare, unde brazilienii s-au impus cu 3-1. Jucătorii de la Boca s-a simțit furați de arbitrii, aceștia anulându-le un gol după consultarea VAR-ului.

Nervii celor de la Boca au cedat la finalul partidei, după ce au pierdut calificarea la penalty-uri. Ei au atacat tot ce le-a ieșit în cale, de la oameni la ordine, la jucătorii adversă, agenți de securitate și au încercat să ajungă inclusiv la brigada de arbitri considerată vinovată. Forțele de ordine braziliene au primit întăriri, iar jucătorii și staff-ul argentinienilor au fost îndepărtați de pe holuri cu ajutorul bastoanelor și al gazelor lacrimogene. În drum spre vestiare, cei de la Boca au distrus tot ce le-a picat în mână. Unii jucători și oficiali argentinieni au fost arestați, apoi eliberați pe cauțiune.

Tranqui el árbitro con una pistola!
Mierda que es peligroso jugar Campeonato de barrios en Honduras 🇭🇳.pic.twitter.com/yts5WSJmoq

— Multi Hincha Mundial 🇦🇷 (@multihincha) August 16, 2021

The post Scene șocante în timpul unui meci de fotbal. Un arbitru a scos pistolul pe teren. Care a fost motivul VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă