Scene macabre la Buzău. Un cadavru a fost aşezat în sicriu direct pe stradă

2 luni in urmă 2

Cadavru aşezat în sicriu direct pe stradă. Scene macabre au avut loc în cartierul buzoian Broşteni, în faţa unui cabinet de medicină de familie. Unui bărbat care voia să ajungă la cabinet i s-a făcut rău imediat ce a coborât din maşină, a căzut pe trotuar şi a decedat în urma unui stop cardio-respirator, după cum avea să constate echipajul de urgenţă.

Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de 45 de minute, dar fără succes, potrivit tvbuzau.ro. De faţă a fost şi medicul de familie care a ieşit din cabinet, dar şi un echipaj de poliţie, care a stabilit identitatea şi vârsta bărbatului.

După ce a fost constatat decesul, atât cei de la Ambulanţă, cât şi poliţiştii au plecat, lăsând trupul neînsufleţit pe trotuar, acoperit cu o pânză, mai bine de 20 de minute.

Cadavru aşezat în sicriu direct pe stradă de angajaţii de la pompe funebre

Conform protocolului, ridicarea cadavrului ar fi trebuit să fie făcută de o maşină de la Medicină Legală. Totuşi, la faţa locului s-a prezentat o maşină de la pompe funebre, angajaţii punând cadavrul în sicriu chiar acolo, în mijlocul străzii, după care l-au urcat în maşina mortuară.

Citeste si Plata impozitelor, la cârciumă. Localitatea în care contribuabilii îşi dau întâlnire cu funcţionarii în locuri neconvenţionale

Trupul neînsufleţit nu a fost transportat la Medicina Legală pentru că decesul nu a fost încadrat la “moarte suspectă”. Chiar medicul de familie al bărbatului a constatat decesul. Date fiind antecedentele medicale, s-a considerat că nu este nevoie de alte investigaţii, şi nici de necropsie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă