Scene incredibile în Tulcea, după ce o adolescentă a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc pentru a se salva de incendiu

4 săptămâni in urmă 12

O fată de doar 15 ani a sărit de la etajul patru al unui bloc din Tulcea pentru a se salva de un incendiu. Echipele de salvare au găsit-o cu multiple traumatisme provocate de căderea de la înălțime, însă era conștientă, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta.

O adolescentă a sărit de la etajul patru al unui bloc

Alte două persoane au fost intoxicate cu fum după ce apartamentul în care se aflau a fost cuprins de flăcări. Totul s-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, a anunța ISU Delta. Fata a sărit de la etaj înainte ca pompierii să ajungă la fața locului, suferind multiple traumatisme.

Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, alături de celelalte două persoane intoxicate cu fum, care s-au auto-evacuat. La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. În urma intervenției, s-a împiedicat extinderea flăcărilor.

La fața locului s-au deplasat de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, dar și o ambulanță SAJ.

Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Miercuri seară, un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost găsit decedat în locuința sa din Timișoara. De asemenea, și fiica lui de 38 de ani a fost găsită în stare de inconștiență, fiind transportată de urgență la spital.

Potrivit anchetatorilor, cei doi au încercat să se încălzească la flacăra de la aragaz, însă s-au intoxicat cu monoxidul de carbon emanat de aceasta. Oamenii legii au întocmit un dosar penal în rem pentru ucidere din culpă. Polițiști efectuează cercetări pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat.

„Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil de pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara a fost găsit decedat un bărbat de 66 de ani, iar fiica lui, în vârstă de 38 de ani a fost găsită în stare de inconştienţă. Poliţiştii au constatat, la faţa locului, că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii incidentului”, a anunţat Poliţia Timiş.

Pompierii ajunși la fața locului pentru a salva victimele au găsit-o pe femeie cu insuficiență respiratorie, însă nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

The post Scene incredibile în Tulcea, după ce o adolescentă a sărit de la etajul al patrulea al unui bloc pentru a se salva de incendiu appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă