Scene INCREDIBILE, în noaptea de Revelion: Pensiune din Capitală, DEVASTATĂ de un tinerii care au închiriat-o. Poliția a deschis dosar penal

3 săptămâni in urmă 34

Poliție Poliție

O pensiune din Capitală, închirată de un grup de tineri pentru noaptea de Revelion, a fost devastată de aceștia. Pereții au fost sparți, mobila distrusă, iar televizorul aruncat de la etaj. Potrivit proprietarului, pagubele se ridică la aproximativ 30.000 de euro.

LUNI, 03 IANUARIE 2022, 10:49

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

În momentul când a fost de acord să închirieze pensiunea grupului de tineri, propietarului nici nu i-a trecut prin minte ce grozăvii aveau să comită aceștia. 

Acesta susține că, pe 31 decembrie, a fost sunat de o persoană care i-a spus că ar vrea să închirieze vila pentru Revelion, susținând că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. Omul și-a dat acordul și, cum era plecat la munte, a trimis-o pe o colegă să se întâlnească cu tinerii. Aceasta s-a întâlnit cu ei, a luat banii, "s-a dat bon fiscal" și astfel au ajuns aceștia să închirieze pensiunea. 

Ulterior, pe 1 ianuarie, chiar în prima zi din an, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere erau închise și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns.

Când au ajuns în pensiune, proprietarii au avut parte de o adevărată "surpriză": pereții devastați și mobilierul distrus.

Poliția a deschis un dosar penal, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă