Scene INCREDIBILE în fața Ministerului Sănătății: Bărbat, agresat de Codruța Cerva și Oana Lovin. Victima, preluată de ambulanță

1 lună in urmă 151

Intervenție polițieIntervenție poliție

Bătaie la sediul Ministerului Sănătății. Un bărbat, presupus susținător angajat al instituției, a fost bătut de două protestatare cunoscute. Vorbim despre Oana Lovin și Codruța Cerva, care și-au făcut simțită prezența recent și la protestele anti-mască din Capitală. Bărbatul a suferit leziuni în zona capului, fiind transportat la spital pentru investigații, relatează Realitatea PLUS. 

MIERCURI, 14 APRILIE 2021, 13:31

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Totul a pornit de la faptul că acestea au crezut că bărbatul este un angajat al Ministerului Sănătății, lucru c are s-a dovedit a fi neadevărat și asta deoarece vorbim despre un om obișnuit deranjat de faptul că niște saci plini cu documente erau aruncați în fața instituției.

Se pare că bărbatul ar fi spus că nu i se pare normal să se polueze mediul cu sacii cu mesaje pentru Vlad Voiculescu.

Femeile care au adus sacii l-au luat însă la bătaie cu pumnii și picioare pentru că nu au fost de acord cu gestul său de a muta sacii din fața instituției. Acestea l-au lovit și jignit în același timp pe bărbat.

"Pleacă de aici că nu este ministerul lui tac-tu. Luați-l pe ăsta de aici", au strigat cele două femei.

Au intervenit forțele de ordine. Bărbatul va depune plângere împotriva celor două femei. Victima a fost preluată de ambulanță și dusă la spital pentru investigații medicale. Acesta prezenta leziuni la nivelul capului. 

Jandarmii au rămas în fața MS penrtu a preveni repetarea unor astfel de evnimente.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă