Scene INCREDIBILE! Au reușit să se SALVEZE în ultima clipă, SĂRIND din mașina lovită de tren. Imaginile au devenit virale

2 luni in urmă 41

Doi oameni s-au salvat în ultima clipă, după ce un tren le-a lovit mașina / Captură foto Doi oameni s-au salvat în ultima clipă, după ce un tren le-a lovit mașina / Captură foto

Două persoane aflate într-un autoturism lovit de tren au reușit să se salveze în ultima clipă, sărind din mașină. Incredibilele imagini, care par parcă desprinse din filmele de acțiune, au fost suprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

VINERI, 30 IULIE 2021, 10:25

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Accidentul s-a produs în urmă cu doar câteva zile, mai exact pe 27 iulie, în localitatea Bivolărie, din județul Suceava.

Potrivit informațiilor existente până în prezent, totul s-a întâmplat deoarece șoferul unui autoturism nu a oprit și nici nu s-a asigurat înainte de a se angaja în traversarea unei treceri la nivel cu calea ferată, fapt pentru care mașina a fost lovită în plin de locomotiva trenului de călători Suceava-Putna.

În urma impactului extrem de violent, autoturismul a fost împins de locomotivă pe o distanță de câteva zeci de metri.

În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere aflată în zonă se poate observa cum cele două persoane din mașină au reușit să sară din autoturism chiar înainte de impactul cu locomotiva trenului. Niciunul dintre cei doi oameni nu au suferit leziuni grave, prin urmare ambii au refuzat transportul la spital.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă