Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Bătaie la vestiare: Marian Copilu, martor la evenimente

1 lună in urmă 40

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021, 01:24 / Actualizat vineri, 27 august 2021 01:24

CFR Cluj a fost învinsă de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, și la returul play-off-ului Europa League. După meci, la vestiare, a avut loc o adevărată bătălie.

Frustrările acumulate în campania europeană au erupt la finalul disputei cu Steaua Roșie Belgrad. O bătaie generală a avut loc în zona vestiarelor. Evenimentele ar fi fost declanșate de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi, kinetoterapeutul echipei CFR Cluj, conform sport.ro.

Pe imaginile surprinse de o persoană din tabăra sârbilor se aud lovituri puternice, înjurături și o voce care încearcă să facă pace: „Vă rog, nu vă mai loviți!”. 

VIDEO Bătaie generală după CFR Cluj - Steaua Roșie 

La haosul din zona vestiarelor a fost martor și Marian Copilu. Fostul președintele al clujenilor, conform informațiilor din ultimele ore, a încercat să aplaneze conflictul. Spiritele s-au calmat doar după intervenția oamenilor de ordine de la stadion.

Varianta sârbilor: bătaie între oamenii campioanei CFR Cluj

Jurnalistul sârb Miloš Simanović susține că încăierarea din vestiar a fost între unul dintre jucătorii campioanei CFR Cluj și un membru al staff-ului. Site-ul B92 susține că lucrurile erau încinse de minute bune și că au degenerat într-o adevărată luptă: „Oamenii de securitate au fost nevoiți să intervină prompt”.

Neluțu Varga, iureș la CFR

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - Steaua Roșie:

Bălgrădean, gafă COLOSALĂ în CFR Cluj - Steaua Roșie! » Șumudică și-a făcut cruce pe margine!

Vocile Gazetei » CFR Cluj - Steaua Roșie, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristian Geambașu și Justin Gafiuc

Playtech: ȘOC! Mircea Lucescu face o gălăgie de bani de la Kiev. Ce afacere a explodat în România


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă