Scene fierbinți în serialul „Vlad” de la Pro TV. Protagoniștii sunt actorii Emilian Oprea și Anda Sârbei

4 săptămâni in urmă 20

În seara aceasta, de la 21.30, un nou episod din serialul „Vlad”, e difuzat la Pro TV. Protagoniștii unei scene fierbinți sunt actorii Emilian Oprea, Leo din serial, și Anda Sârbei, cea care joacă rolul Iuliei.

Cel de-al patrulea episod al ultimului sezon vine și cu o premieră: Anghel Damian, cunoscut actor, se va afla și în rolul de regizor.

După ce Leo a preluat responsabilitatea de a avea grijă de Iulia, astăzi vom vedea cum se descurcă acesta acasă la Cezar, unde se asigură că fiica inginerului este în siguranță.

Testele pe care acesta le va folosi pentru a vedea cât sunt de atenți băieții care asigură paza vor sta la baza unui nou conflict cu Iulia. ”De ce trebuie să mă lupt ca să te apăr”, o va întreba Leo, exasperat, pe tânără. Focul puternic care arde între cei doi îi va purta spre o scenă neașteptată, dar încărcată de dorință de viață.

scene-fierbinti-in-serialul-vlad-pro-tv-3Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

O altă casă în care pasiunea este la cote înalte este moșia lui Scarlat. Supărată pe gestul făcut de Carla, Ivana se simte trădată: „O să fiu mereu aia de care ți-a fost milă”. Disperată, apelează iar la vechiul ei prieten… alcoolul. Și cum în viață totul se plătește, gesturile ei o vor duce pe Carla în brațele altcuiva…

Scene fierbinți în serialul „Vlad” de la Pro TV. Protagoniștii sunt actorii Emilian Oprea și Anda SârbeiMonica Bărlădeanu joacă rolul Carlei în serialul „Vlad”

În paralel cu toate acestea, viața se joacă cu sufletele lui Petre și Cezar. Cu Maria lângă el, într-un hotel prea scump pentru ceea ce credea că-și pot permite, Petre își va deplânge existența: „N-am putut mai mult. Tu ai fi meritat tot ce-i mai bun pe lume”. Tot în brațele femeii iubite, Cezar îi va face Deliei una dintre cele mai sincere declarații: „M-am săturat să tot fug prin viață”.

Scene fierbinți în serialul „Vlad” de la Pro TV. Protagoniștii sunt actorii Emilian Oprea și Anda SârbeiBebe Cotimanis și Elvira Deatcu în rolul lui Cezar și al Deliei în serialul „Vlad”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă