Scene de groază pe o șosea din municipiul Gherla! Doi stâlpi rutieri, rupți în urma impactului dintre două mașini

1 lună in urmă 2

Accident rutier GherlaAccident rutier Gherla

Doi stâlpi de curent electric au fost rupți și două autoturisme au fost grav avariate în urma unui accident rutier petrecut în această dimineață, în jurul orei 6:30, în municipiul Gherla. În urma impactului, o persoană a fost transportată de urgență la spital. În zona, furnizarea cu energie electrică a fost întreruptă. 

JOI, 11 FEBRUARIE 2021, 09:32

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost alertate în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență survenită în urma unui accident rutier produs pe strada Dejului din municipiul Gherla, relatează realitateadecluj.net.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 6.30, iar în momentul sosirii la fața locului au fost găsite două autoturisme avariate, cu ocupanții ieșiți din acestea, și doi stâlpi de susținere a liniilor de transport a energiei electrice rupți la baza acestora.

“Un bărbat de aproximativ 50 de ani a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ și a fost transportat la spital în stare de conștiență și cooperant. Prin dispeceratul unității a fost solicitată intervenția echipei specializate a furnizorului de utilități, având deoarece cablurile susținute de stâlpi s-au rupt în urma impactului și a fost întreruptă furnizarea energiei electrice în zona respectivă.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de siguranță prin balizarea zonei în care erau căzute cablurile electrice, precum și măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectare bateriilor autoturismelor avariate.

De asemenea, s-a acordat sprijin pentru degajarea drumului de elemente desprinse din caroseriile autoturismelor, în vederea reluării traficului rutier”, a transmis ISU Cluj.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă