Scene de GROAZĂ la Arad: Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, apoi s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia

1 lună in urmă 2

Intervenție polițieIntervenție poliție

Scene șocante în municipiul Arad, acolo unde un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a atacat soţia cu un cuţit, iar după ce a înjunghiat-o de mai multe ori, s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Cât despre soția sa, femeia a fost transportată de urgență la spital cu mai multe plăgi înjunghiate.

DUMINICĂ, 04 APRILIE 2021, 17:30

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

”Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un scandal în familie, într-un imobil (apartament de bloc) de pe raza municipiului Arad. S-a stabilit că un bărbat de 39 de ani şi-ar fi atacat soţia cu un cuţit, după care s-ar fi aruncat de la etajul 4 al blocului. Din primele verificări, între cei doi soţi şi nu era cunoscută o stare conflictuală, incidentul fiiind cauzat de un conflict spontan”, informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Arad.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean din oraș susțin că femeia care a ajuns la unitatea medicalăprezintă plăgi multiple prin tăiere, fiind conştientă şi în curs de investigare.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii acestei tragedii.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă