Scene de GROAZĂ în județul Cluj: Un bătrân, găsit mort în propria locuință! Un alt bărbat era în agonie

3 săptămâni in urmă 17

Ambulanță Ambulanță

Un bătrân de 90 de ani a fost găsit fără suflare, iar un altul, de aproximativ 50 de ani, în stare de inconștiență, într-o casă din localitatea Florești, județul Cluj. Bărbatul de 50 de ani a fost transportat la spital, relatează realitateadecluj.net.

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 11:15

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

O autospecială de stins incendii și două echipaje SMURD au acordat primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru doi bărbați ce au fost găsiți în stare de inconștiență, într-o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Florești.

„Pompierii au fost alertați în jurul orei 09.00, iar la fața locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale și unul de circa 50 de ani, în stare de inconștiență și cu respirație agonică.

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susținute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia  nu i-au mai revenit semnalele vitale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Cel de-al doilea bărbat a primit asistență medicală de urgență și a fost transportat la spital, în stare generală ameliorată, pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă