Scene cutremurătoare pe terenul de tenis. Adversara japonezei Naomi Osaka, accidentare gravă după doar 7 minute de joc – VIDEO

5 zile in urmă 31

Scene șocante pe terenul de tenis, în primul tur al turneului de la Tokyo. Meciul dintre Naomi Osaka și Daria Saville s-a terminat după doar șapte minute. Sportiva australiană cu origini rusești s-a prăbușit pe teren urlând de durere. După ce a fost consultată de medici, verdictul a fost unul foarte dur.

Meciul dintre Naomi Osaka și Daria Saville a durat doar șapte minute

Moment șocant în turneul de categorie WTA 500. Meciul din primul tur în care s-au înfruntat Naomi Osaka, (locul 48 WTA) și Daria Saville, aflată șapte locuri mai jos, s-a terminat încă din primul game. A durat doar șapte minute pentru că Daria Saville a suferit una dntre cele mai grave accidentări din acest sezon.

Sportiva australiană, cu origini rusești, s-a prăbușit pe teren, după ce a trimis în forță mingea peste fileu, și a început să urle de durere. „Genunchiul meu!”, a strigat jucătoarea. Naomi Osaka s-a grăbit să o ajute și a ajuns la adversară înaintea echipei medicale.

„Nu îmi vine să cred… ce naiba s-a întâmplat? Nici măcar nu sunt tristă, sunt doar șocată. Dar apropo, nu vă îngrijorați cu privire la mine. Mă simt rău că toată lumea în jurul meu e preocupată. Sunt în regulă, promit. E vorba doar despre un ghinion pur”, a spus Daria Saville, pe Twitter.

Not good for Aussie Daria Saville in the tennis – has retired hurt after suffering left knee injury. Has a past history of ACL injury & unfortunately the video brings significant concern for a recurrence, with foot planting + shifting of lower leg bone. Fingers crossed for her pic.twitter.com/Em5kq6u0gw

— NRL PHYSIO (@nrlphysio) September 20, 2022

Medicii i-au spus că este vorba de o ruptură a ligamentele anterioare încrucișate. Pentru ea nu este ceva nou. A avut o accidentare identică și în anul 2013.

„Am crezut că ţipă pur şi simplu fiindcă nu i-a ieşit forehandul, apoi mi-am dat seama că ţipă fiindcă o doare. Apoi m-am speriat foarte tare fiindcă am impresia că noi, ca sportivi, avem o toleranţă destul de mare la durere. Părea să fie chiar grav.

Deocamdată, încă mă simt puţin ciudat că am câştigat un meci. Am impresia că nu am câştigat un meci„” a adăugat declarat Naomi Osaka, jucătoarea care deține titlul la Tokyo.

Naomi Osaka ran to her opponent Daria Saville as she got injured. Probably the nice soul in the world and my favorite athlete ever @naomiosaka pic.twitter.com/W8GEW69uJt

— Naoto (@Tokyo_RipCity12) September 20, 2022

În turul următor, sportiva din Japonia o va înfrunta pe brazilianca Beatriz Haddad Maia.

The post Scene cutremurătoare pe terenul de tenis. Adversara japonezei Naomi Osaka, accidentare gravă după doar 7 minute de joc – VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă