Scenariu rosu anuntat pentru municipiul Braila dupa ce incidenta raportata a depasit 3,05 la 1000 locuitori

4 săptămâni in urmă 1

Municipiul Braila intra in scenariul rosu, dupa ce incidenta cazurilor de coronavirus a depasit 3 la mia de locuitori. Acelasi scenariu este anuntat de autoritati si pentru localitatea Varsatura.

Prefectul judetului Braila, Nicusor Ciocan, a anuntat pe Facebook ca municipiul Braila intra in scenariul rosu.

" O veste trista pentru braileni, pe 20 martie incidenta raportata la nivelul municipiului Braila este de 3,05 la 1000 locuitori. A fost intocmit proiectul de Hotarare a Comitetului Judetean de Situatii de Urgenta Braila din data de 20.03.2021, acesta urmeaza procedura legala de vot din partea membrilor comisiei, urmand ca duminica sa fie emis si ordinul. In aceeasi situatie este si localitatea Varsatura, si aceasta intrand in scenariul rosu..." a scris prefectul de Braila, informeaza news.ro.

Sambata, Braila a inregistrat 96 de cazuri noi de coronavis si 2 decese in randul persoanelor infectate. De la debutul pandemiei, 10.487 de braileni s-au infectat iar 522 au decedat.

Peste 25.500 de braileni s-au vaccinat anti coronavirus pana acum.

Mai puteti citi:


Mesajul dur, dupa vaccinarea cu Pfizer a Simonei Halep: "D-aia nu va haleste populatia, papagalilor..."Ce mancam in Postul Pastelui ca sa nu ajungem anemici. Explicatii despre "metoda intermitentei", care poate ajuta la slabireCum a primit o deputata PSD ajutor de stat de la Ministerul Economiei. "Urla in comisiile reunite ca omoram exporturile"Povestea clanului Caran. Veniti cu carutele in Bucuresti, controleaza acum cu duritate infractionalitatea in Sectorul 2Branza topita din comert, doldora de aditivi alimentari. Topul produselor cu cele mai multe calorii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă