Scaune noi pe stadionul din Târgoviște! Care este stadiul lucrărilor și când ar putea reveni Chindia acasă

4 săptămâni in urmă 15

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Scaune noi pe stadionul din Târgoviște! Care este stadiul lucrărilor și când ar putea reveni Chindia acasă

3.000 de scaune au ajuns la Târgoviște și sunt montate în acest weekend, iar primarul dă asigurări că "progresul investiției va fi vizibil în fiecare zi".

Galerie Foto

Publicația locală dbonline.ro susține că "există speranțe tot mai mari ca în ultima parte a anului 2021 Chindia Târgoviște să susțină cel puțin un meci acasă, lângă Casa Armatei".

  • 8.400 de locuri va avea arena din Târgoviște.

"Primele 3.000 de scaune noi au ajuns aseară la stadionul "Eugen Popescu"!

Montajul va începe în cursul zilei de mâine! 

Cu toate dificultățile avute, în pofida faptului că unii cântau, cu ipocrizie, prohodul acestei investiții, arena târgovișteană începe să arate din nou a stadion! 

Suntem pe cale să finalizăm lucrările de consolidare substanțiale, foarte importante, însă mai puțin evidente, iar de acum înainte progresul investiției va fi vizibil în fiecare zi! 

Am spus-o și o repet: așa cum am finalizat sute de investiții în Târgoviște, de numele actualei administrații se va lega și reconstrucția, aproape din temelii, a stadionului "Eugen Popescu", casă nouă pentru F.C. Chindia și suporterii târgovișteni!", a scris primarul Cristian Daniel Stan, pe Facebook.

La stadionul din Târgoviște lucrează firma care s-a ocupat și de construcția noului stadion din Sf. Gheorghe, unde se va muta Sepsi din toamna acestui an.

La Târgovişte, lucrurile se fac altfel decât la celelalte stadioane din ţară. Gazonul este pus de mai multe luni şi arată foarte bine, iar recent s-au ridicat stâlpii de nocturnă.

Etichete: targoviste , chindia , stadion targoviste , stadion eugen popescu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă