Scarlett Johansson a născut un băiat. Actrița și soțul ei i-au ales deja numele: „Îl iubim foarte mult”

2 luni in urmă 29

A devenit mamă pentru a doua oară! Scarlett Johansson a născut un băiețel perfect sănătos. Anunțul a fost făcut de Colin Jost, soțul actriței, chiar pe rețelele de socializare.

„E ok, a născut (n.r.- Scarlett Johansson). Îl cheamă Cosmi, îl iubim foarte mult. Am aprecia dacă ne-ați respecta intimitatea”, a scris Colin Jost în mediul online.

Scarlett Johansson a nascut al doilea copil (1)Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Încă din luna iunie a acestui an se zvonea că actrița e însărcinată, însă aceasta nu a făcut nicio declarație și nici nu a apărut în public cu burta la vedere.

Totul până zilele trecute, când soțul lui Scarlett Johansson a anunțat că aceasta e însărcinată cu al doilea copil.

„O să avem un copil. E minunat!”, a spus el.

Actrița în vârstă de 36 de ani mai are un copil, pe Rose Dorothy Dauriac, din mariajul cu Romain Dauriac.

Scarlett Johansson joacă rolul principal în „Black Widow”

„Black Widow / Văduva neagră” o are în prim-plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să își confrunte trecutul după ce se trezește prinsă într-o conspirație ce are legătură cu viața ei.

Urmărită de o forță care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă față repercusiunilor din perioada în care era spion și să repare relațiile lăsate în urma ei cu mult înainte de a deveni un Avenger. „Am simțit de la bun început, de la primele discuții despre un potențial film de sine stătător, că nu are niciun sens să îl facem dacă nu săpăm adânc în trecutul ei”, afirmă Scarlett Johansson, cea care o interpretează, după cum era de așteptat, pe Natasha Romanoff.

„Cum am mai jucat acest personaj în ultimii ani, am vrut să mă asigur că rolul va genera satisfacție și pentru mine, și pentru fani”, a mai spus actrița.

Foto: Hepta

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă