Scarie Movie, varianta AC Milan. Ibrahimovic: "Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii"

1 lună in urmă 32

Liga 1: Voluntari - UTA, marți, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - FCSB, marți, 20:00, Digi Sport 1

Atacantul în vârstă de 39 de ani a oferit o declarație marcă înregistrată despre fostul jucător de Al-Duhail (Qatar).

Zlatan Ibrahimovic: "Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii!"

Zlatan spune că prin venirea croatului Milan, lider în Serie A, beneficiază acum de doi jucători capabili să le insufle teamă non-stop apărătorilor adverși. 

"Sunt foarte fericit că a venit Mario. Acum suntem doi pentru a ne speria adversarii! Până acum am jucat la un nivel înalt, dar meciurile de acum încep să fie mai dificile. Va fi un sezon foarte greu, dar acum, cu Mandzukic și Mandzukic - nu știu dacă vor veni și alți jucători - vom avea mai mulți fotbaliști pentru ca antrenorul (n.r. - Stefano Pioli) să-i poată roti", a declarat Zlatan Ibrahimovic.

Mario Mandzukic s-a înțeles cu AC Milan

Mario Mandzukic a semnat un contract valabil șase luni cu AC Milan, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, care se va activa dacă actualul lider din Serie A se va clasa la finalul sezonului în Top 4. Atacantul croat de 34 de ani va reveni, astfel, în Serie A, la doar un an de la despărțirea de Juventus. Mario Mandzukic s-a despărțit de campioana Italiei în ianuarie 2020 și a jucat până în vara trecută la Al-Duhail, în Qatar, club pentru care a marcat un gol în cele șapte meciuri jucate.

Mario Mandzukic ar fi al doilea transfer perfectat de AC Milan în această perioadă de mercato, după mijlocașul central de 26 de ani Soualiho Meite, împrumutat de la Torino.

Etichete: serie a , ac milan , zlatan ibrahimovic , mario mandzukic , zlatan , scary movie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă