Scăpăm de unul dintre cei mai importanți jucători islandezi!

2 months ago 3

Johann Berg Gudmundsson, 29 de ani, unul dintre cei mai importanți jucători ai Islandei, nu mai scapă de coșmarul accidentărilor. Mijlocașul dreapta, cu 75 de selecții și 7 goluri la națională, a refuzat convocarea la "dubla" cu Anglia și Belgia, din Liga Națiunilor, pentru a-și consolida locul la Burnley, după ce, sezonul trecut, a evoluat doar de 13 ori în toate competițiile din cauza leziunilor.

Ruptură de ligamente încrucișate?

Joi, în Cupa Ligii Angliei (1-1, 5-4 la penaltyuri cu Sheffield United), nordicul a fost titular, dar a prins doar 10 minute pe gazon. Stoperul advers Jack Robinson l-a atacat brutal, lovindu-l cu gheata sus, pe gambă, chiar sub genunchi (arbitrul nu doar că nu l-a eliminat pe fundașul lui Sheffield, însă nici fault nu a dictat). Gudmundsson a ieșit pe targă, cu masca de oxigen pe față. Și oficialii lui Burnley se tem de o ruptură de ligamente încrucișate la genunchi, care l-ar ține departe de teren o jumătate de an. Barajul pentru Euro 2020, din 8 octombrie, e compromis pentru el. 

Gylfi Sigurdsson, golul 100 în Anglia

Islandezii au primit și o veste bună. Gylfi Sigurdsson, 31 de ani (74 de selecții, 22 de goluri), cel mai valoros om al vikingilor, doar rezervă la Everton în prima etapă de Premier League, jucând 22 de minute la 1-0 cu Tottenham, a purtat banderola echipei sale în Cupa Ligii (3-0 cu Salford). Integralist, decarul lui Everton și al Islandei a pasat decisiv la 1-0 și a marcat la 2-0. A fost cel de-al 100-lea său gol în fotbalul englez la cea de-a 100-a titularizare la Everton. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cât va lipsi Neymar după scandalul din PSG - Marseille 0-1 » 14 etape de suspendare dictate de Liga francezăVIDEO + FOTO A revenit Messi, a revenit „tiki-taka” la Barcelona! Goluri de senzație marcate în testul cu Girona

Ana a fost obligată să plece cu patru bărbaţi, pentru a întreține relații sexuale cu ei. Ce s-a întâmplat la motel: “Era speriată și tremura”

Libertatea

Playtech: Simona Halep, cea mai bună veste înainte de Roland Garros. Cea mai periculoasă adversară este OUT
Read Entire Article
Powered By Seo Tools