Scandalul ”VAR în Liga 1” capătă noi proporții! Mihai Stoichiță, acuze și atacuri la LPF: ”Unii se văd în alte funcții”

2 luni in urmă 10

Liga 2: ASU Politehnica Timișoara - Metaloglobus, duminică, 13:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică, 20:30, Digi Sport 1

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației, a transmis că forul prezidat de Răzvan Burleanu dorește introducerea video arbitrajului, însă nu în orice condiții. De asemenea, fostul antrenor a ”taxat” LPF pentru bugetul salarial.

Mihai Stoichiță, acuze și atacuri la adresa LPF în ”scandalul VAR”

Am înțeles că ei își dau niște salarii exagerate pentru nivelul nostru. Am înțeles că sunt 2.000.000 de lei pentru 20 și ceva de angajați. Și ei vor să finanțăm noi acest proiect al VAR-ului. Cupa României e organizată de FRF și probabil că va fi prima care va beneficia de VAR.

Să zicem că ne înțelegem cu Liga și implementăm VAR, dar asta nu se va întâmpla decât după opt-zece luni. Arbitrii trebuie instruiți, vom pierde o brigadă de arbitri pe etapă, cei mai buni arbitri trebuie să stea în camera VAR.

N-a spus nimeni că n-avem nevoie de VAR, ne dorim VAR. Dacă se va ajunge la o soluție între cele două foruri, introducerea sistemului va dura”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Matinal.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a făcut o aluzie la adresa lui Justin Ștefan, secretarul general al LPF, care a declarat recent că se gândește să candideze la alegerile pentru președinția FRF, programate anul viitor.

Trebuie să fim echilibrați, nu să facem o luptă politică a unora care probabil se văd în alte funcții. E o problemă pe care vrem să o rezolvăm, dar într-un mod în care să fie echitabil pentru toate părțile”, a spus Mihai Stoichiță.

Etichete: mihai stoichita , federatia romana de fotbal , conflict lpf frf , var liga 1 , justin ștefna
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă