Scandalul tinerilor sechestrați și umiliți. Cinci persoane arestate preventiv pentru 30 de zile. VIDEO

1 săptămână in urmă 26

5 persoane arestate în cazul tinerilor sechestrați. Foto/Arhivă 5 persoane arestate în cazul tinerilor sechestrați. Foto/Arhivă

Cinci bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce au sechestrat doi tineri, de 19, respectiv 20 de ani. S-a întâmplat într-un apartament din Târgoviște, unde unul dintre băieți a fost ademenit de o tânără cunoscută pe internet. 

SÂMBĂTĂ, 15 IANUARIE 2022, 07:55

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Băiatul și amicul lui au fost închiși în locuință, bătuți, batjocoriți și șantajați cu suma de 20 de mii de lei. Polițiștii au intrat imediat pe fir și i-au salvat în ultimul moment. 

Cei doi tineri de 19 și 20 de ani urmau să se întâlnească în Târgoviște cu o fată de 16 ani, pe care unul dintre ei o cunoscuse pe internet.

Tânăra l-a invitat la ea acasă pe băiatul de 19 ani, dar în spatele mesajelor se afla, de fapt, prietenul fetei. Acesta a vrut să-i dea o lecție rivalului, așa că și-a chemat în ajutor mai mulți amici.

Cinci indivizi, cu vârste între 16 și 45 de ani, i-au așteptat în scara blocului pe cei doi tineri veniți în vizită. I-au înconjurat, i-au imobilizat și i-au sechestrat în apartament timp de mai bine de cinci ore.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă