Scandalul publicării datelor despre vaccinare de către Ministerul Sănătății. Nelu Tătaru: După ce se termină controlul vom decide dacă îl chemăm pe Voiculescu la audieri

4 săptămâni in urmă 1

După analiza Corpului de control al premierului pe tema publicării datelor despre testări şi vaccinări se va decide dacă ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va fi chemat la audieri în Parlament pe acest subiect, spune preşedintele Comisiei pentru sănătate din Camera Deputaţilor, Nelu Tătaru.

Întrebat, la Parlament, dacă intenţionează să îl cheme pe Voiculescu la audieri în comisie în urma publicării de către Ministerul Sănătăţii a datelor despre testări şi vaccinare, Tătaru a spus: "Şi noi avem anumite sesizări în acest sens, dar, după cum ştiţi, este Corpul de control al prim ministrului la Ministerul Sănătăţii. După ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie".

Nelu Tătaru a susținut că un consilier onorific nu poate avea acces la parole care aparţin unui secretar de stat, pentru că un astfel de consilier "are alte atribuţii" şi "nu are o fişă de post". (Sursa: Agerpres)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă