Scandalul dintre Mihai Stoica și Gheorghe Mustață, reaprins! Liderul Peluzei Nord a răbufnit și a anunțat ce vor fanii fanii

2 săptămâni in urmă 10

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea-Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Totul s-a schimbat, însă, acum, după ce Mihai Stoica a anunțat că nu ține neapărat ca FCSB-ul să revină în Ghencea. La auzul declarațiilor, Gheorghe Mustață a răbufnit.

Scandalul dintre Mihai Stoica și Gheorghe Mustață, reaprins

Liderul Peluzei Nord a transmis că, din punctul său de vedere, Mihai Stoica caută să ”aprindă” un scandal, iar scopul final ar fi alungarea fanilor de lângă echipă.

Ghencea nu mai e ce a fost, dar nici echipa asta nu mai este ce a fost. Nu-i mai interesează (n.r. să joace în Ghencea), dar, la ce am aflat, e de frica celor de la Sud. E o nouă dovadă că pe ei nu-i mai interesează ce vor suporterii. Noi vrem campionatul și să jucăm în Ghencea, iar Meme a răspuns la amândouă.

Cu Rapid și Dinamo jucăm pe Arena Națională pentru că vin proștii ăia mulți, pe care acum uite cum îi batjocoresc, iar la meciurile mici vin mai puțin proști.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Probabil că vor să nu mai venim la meciuri, dar nu le vom satisface plăcerea asta. Toți îmi spun că Meme vrea acest scandal. Rămân surprins că a spus Meme asta, mai ales că i-am transmis dorința noastră. Brusc, Meme și-a pus toți suporterii în cap”, a spus Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1.

Ce vor face suporterii FCSB-ului

În continuare, Gheorghe Mustață a anunțat că suporterii FCSB-ului sunt deciși să protesteze: vor veni la meciuri, dar nu vor încuraja echipa.

Reacțiile noastre vor fi la stadion, frumos, unde avem dreptul să cântăm ce vrem, să afișăm mesaje legale. Dacă tot nu se vrea titlul, nimic, o să mergem și noi să stăm frumos pe scaune, să vedem meciul ca orice om.

Dacă Meme vrea să întărâte suporterii, ce să fac eu? Primesc sute de mesaje contra lui. Noi luptăm de atâta timp și să ajungem să vedem ce face conducerea...

Pentru noi, este un atac la adresa suporterilor. Am rămas blocat. Probabil vor să ne provoace, iar după reacțiile noastre să spună că suntem vinovați de pierderea campionatului. Dacă îi interesa de noi, măcar o spunea altfel. După meciul cu Rapid, de ce a mai venit lângă noi și apoi a spus că nu-l interesează ce spun suporterii. 

Am să-l sun să lămurim totul, pentru că, atunci când a urcat lângă noi, l-am simțit ca pe vremuri. Ceva s-a schimbat între timp”, a transmis Gheorghe Mustață.

Etichete: mihai stoica , peluza nord , gheorghe mustata

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă