Scandalul dintre Metrorex și ministrul Transporturilor ia amploare. Sindicaliștii amenință cu blocarea activității la metrou

3 săptămâni in urmă 1

Avertisment din partea sindicaliștilor MetrorexAvertisment din partea sindicaliștilor Metrorex

Sindicatul Liber de la Metrou (USLM) îl acuză pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, că a refuzat dialogul încă de la preluarea mandatului. ”Blocajul dialogului social va conduce ireversibil la blocajul activităţii”, au transmis reprezentanții ”Unitatea”. 

VINERI, 12 FEBRUARIE 2021, 15:40

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

Reprezentanţii USLM subliniază că lucrătorii de la metrou știu cel mai bine problemele cu care se confruntă sistemul de  transport.

”Adevărul despre problemele metroului le ştiu cel mai bine salariaţii din subteranele acestuia”, se arată într-un comunicat al Sindicatul Liber din Metrou.

Angajații cer o întâlnire cu ministrul Transporturilor pentru a evita un blocaj al activității. 

"Au trecut 50 zile de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii de către Cătălin Drulă. Tot de 50 de zile, sindicaliştii de la metrou, prin vocea liderilor USLM, pe diferite căi, încearcă să poarte discuţii cu ministrul Drulă, dar din păcate fără rezultat, domnul ministru fiind ba ocupat, ba plecat din minister, ba la Guvern etc. Facem apel la capacitatea de înţelegere a domnului ministru, sa conştientizeze că problemele din metroul bucureştean nu le poate rezolva fără a avea dialog cu partenerii sociali, astfel blocajul dialogului social va conduce ireversibil la blocajul activităţii”, mai precizează sursa citată. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă