Scandalul dintre familia Serenei Williams şi Ion Ţiriac ia amploare. Soţul sportivei pare de neoprit

1 lună in urmă 26

Serie A: AC Milan - Juventus, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 1

Cupa Ligii Angliei: Manchester United - Manchester City, 6 ianuarie, 21:45, Digi Sport 2

"La vârsta asta (n.r. - 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere", a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR.

Alexis Ohanian, de neoprit: un nou mesaj jignitor la adresa lui Ion Ţiriac

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a reacţionat la afirmaţiile fostului tenismen, comentând la o postare cu un articol din presa internaţională, care a preluat declaraţiile lui Ţiriac.

"Pot să spun că nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac", a scris Ohanian.

A urmat, la scurt timp, o a doua postare, mult mai dură decât prima: "A trebuit să caut pe Google... se pare că fata mea de trei ani ani are mai multe victorii de Grand Slam decât aceast clovn (n.r. - clovn ilustrat prin emoticon)".

După un timp, Alexis Ohanian a postat un al treilea mesaj pe reţelele sociale, făcând referire tot la omul de afaceri român. "2021 şi nicio reţinere când un clovn rasist/sexist care se exprimă public se ia de familia mea."

Ion Ţiriac a mai avut o declaraţie controversat la adresa Serenei Williams

Ion Ţiriac, care deţine licenţa turneului de 1.000 de puncte de la Madrid, nu este la prima remarcă controversată despre Serena Williams.

În aprilie 2018, el s-a plâns într-un interviu acordat Sport Bild că tenisul feminin duce lipsă de personalităţi importante. Întrebat despre Serena Williams, Ţiriac a răspuns: "Cu tot respectul, are 36 de ani şi 90 de kilograme. Aş vrea altceva pentru tenisul feminin."

Etichete: ion tiriac , serena williams , alexis ohanian
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă