Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali, analizat în străinătate. „Ea a negociat inițial”

2 luni in urmă 1

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali iscat de implicarea lui Giovanni Becali în transferul lui Dennis Man la Parma a fost analizat de presa din străinătate.

FCSB l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro, iar Gigi Becali a decis să o sară din “schemă” pe Anamaria Prodan, iar acest lucru a stârnit furia sexy-impresarei.

De transferul lui Dennis Man, cel mai scump jucător din România, s-a ocupat Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB, iar faptul că a pierdut o sumă uriașă din comisioane a făcut-o pe Anamaria Prodan să-i jignească pe cei doi veri și să-l amenințe pe latifundiarul din Pipera cu bătaia.

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali, analizat de presa din străinătate

Acum, scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a ajuns și în străinătate, mai exact în presa cipriotă, o țară unde au evoluat mai mulți fotbaliști români pe parcursul anilor.

,,Dennis Man a fost transferat la Parma după ce Anamaria Prodan a negociat inițial cu formația italiană. Ulterior, Gigi l-a trimis pe vărul său, să încheie o înțelegere cu formația din Italia, pe o sumă mai mare, fără ca ea să știe. Din acest punct, frumoasa impresară s-a enervat și a promis că se va răzbuna. Ea este cunoscută pentru faptul că își apără jucătorii, dar este cea mai periculoasă atunci când vine vorba să fie trădată.

Anamaria prodan deține o companie de lupte în Las Vegas, alături de cumnatul său, Anthony Savelio, un fost campion la lupte, alături de care se antrenează zilnic alături de soțul ei”, au scris jurnaliștii de la 24sports.com.cy.

The post Scandalul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali, analizat în străinătate. „Ea a negociat inițial” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă