Scandalul de rasism din Ungaria U21 – România U21 escaladează! Decizia categorică luată de FRF: „Un incident similar s-a petrecut și în zona vestiarelor!”

2 săptămâni in urmă 1

Un adevărat scandal de rasism a izbucnit după partida Ungaria U21 – România U21, câștigată de „tricolori” cu 2-1. Astfel că Federația Română de Fotbal i-a notificat deja pe cei de la UEFA despre acest eveniment.

În urma meciului dintre Ungaria și România, de la Campionatul European de Tineret, căpiranul Marius Marin a avut o postare, pe Instagram, în care îi acuza pe maghiari de insulte rasiste aruncate la adresa românilor. Ulterior, postarea respectivă a fost ștearsă.

Scandalul de rasism din Ungaria U21 – România U21 escaladează

FRF susține că fotbaliștii României U21 au acuzat faptul că doi dintre jucătorii Ungariei U21 au adresat mai multe insulte rasiste „tricolorilor”, atât în timpul meciului, cât și în zona vestiarelor.

Astfel că FRF ar fi informat deja UEFA despre incidentele petrecut la meciul de sâmbătă.

„La finalul partidei Ungaria U21 – România U21, membrii staff-ului naționalei României au aflat de la jucători că doi fotbaliști de la formația adversă au avut un comportament inadecvat în timpul meciului. Un incident similar s-a petrecut și după fluierul de final, în zona vestiarelor. Duminică, Federația a informat UEFA despre aceste evenimente”, a transims FRF, potrivit sport.ro.

The post Scandalul de rasism din Ungaria U21 – România U21 escaladează! Decizia categorică luată de FRF: „Un incident similar s-a petrecut și în zona vestiarelor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă