Scandalul BMW-urilor pentru poliție: Deputatul USR Teodor Lazăr denunță ”achiziții cu dedicație” și acuză Ministerul de Interne că semnează un contract unul dintre prietenii președintelui Iohannis

3 zile in urmă 23

„România are de gestionat cel mai complicat context internațional de la dispariția Uniunii Sovietice, context marcat de o criză de securitate, o criză economică și o criză energetică. Modul în care vom reuși să gestionăm aceste probleme va defini rolul și poziția României în următoarele decenii. Din păcate, majoritatea parlamentară și Guvernul se dovedesc constant incapabile să reprezinte interesele românilor și să gestioneze aceste amenințări deoarece singura lor preocupare este să-și crească în mod nejustificat și imoral propriile venituri și să organizeze licitații cu dedicație pentru prieteni”, acuză deputatul USR, Teodor Lazăr, într-un comunicat de presă.

Lazăr arată că atât votul din Senat privind creșterea veniturilor demnitarilor cât și contractul de achiziție cu BMW ce ridică suspiciuni au legătură directă cu președintele Iohannis.

„Președintele Iohannis este cel care a girat moral această guvernare socialistă, el este cel care ne-a spus că este nevoie de o majoritate parlamentară puternică pentru a gestiona crizele cu care se confruntă România. Însă, în loc să vedem o administrație interesată de rezolvarea acestor crize și de identificarea celor mai bune soluții, vedem o administrație interesată exclusiv de propria bunăstare. În plus, mult mai grav, vedem că Ministerul de Interne semnează un contract de achiziție cu o companie privată al cărei șef este unul dintre prietenii președintelui Iohannis. Mai mult, președintele a beneficiat în trecut, gratis, de o mașină de lux pusă la dispoziție de compania care a câștigat licitația. Toate acestea ne arată că actuala guvernare nu este interesată deloc de guvernare, ci doar de îmbogățirea lor și a prietenilor lor din mediul de afaceri”, arată Lazăr.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă