Scandalagii români în Bulgaria, după ce au parcat ilegal: soția s-a urcat pe mașină ca să oprească ridicarea ei de autorități VIDEO

2 luni in urmă 35

O familie de turiști români care au parcat neregulamentar in Sunny Beach a făcut scandal, iar o femeie s-a urcat pe mașină pentru a împiedica autoritățile să i-o ridice.

Într-un clip viralizat pe rețelele sociale în Bulgaria, o familie de români face scandal, iar o femeie se urcă pe mașină, îmbrăcată în costum de baie, încercând astfel să împiedice autoritățile să le ridice vehiculul pe care l-au parcat neregulamentar în stațiunea Sunny Beach, scrie Turnul Sfatului.

Reacția bulgarilor la comportamentul românilor din mașina înmatriculată în Sibiu nu este deloc măgulitoare la adresa noastră.

”Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă un internaut, care spune că totul s-a întâmplat în zona Sunny Beach. ”Acolo fac și mai rău”, răspunde o altă persoană.Numeroase comentarii sunt jignitoare și fac referire la etnia protagoniștilor.

”Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, spune un alt cetățean bulgar în comentarii.


”Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, concluzionează un alt internaut.

Citeste si:

Bulgarii se arată dezamăgiți de turiștii români. „Nu cumpără nimic. Tinerii, mai ales, merg doar la restaurante”

 "Câţi nu au făcut greşeala asta în tinereţe?"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă