SCANDAL URIAȘ și ULTRAJ la sediul ROMPREST: fosta conducere FURĂ DOCUMENTE. Orlando Valache, unul din acoliții patronului Cancan, ÎMBRÂNCELI cu Poliția - VIDEO

3 săptămâni in urmă 1

RomprestRomprest

Incident extrem de grav, la unul din sediile celei mai mari companii de salubritate din Capitală - ROMPREST. Fosta conducere refuză să predea documente și bunuri ale firmei. Mai mult, într-unul din sediile companiei aflat pe Calea Floreasca a intrat un fost angajat, în ciuda faptului că acesta nu mai avea niciun drept să intre în imobil. La fața locului a fost chemată poliția, care a sigilat atât ușa biroului, cât și o mașină din parcare pe care o folosea acesta, în trecut. Ulterior, la sediu s-au deplasat reprezentanți ai noii conduceri, cea LEGITIMĂ, pentru a intra în incintă, însă oamenii de pază subordonați vechii conduceri au împiedicat accesul acestora. Mai mult, Orlando Valache, unul din oamenii de casă ai controversatului patron Cancan, s-a îmbrâncit cu un polițist. Urmează să se deschidă DOSAR PENAL pentru ULTRAJ.

DUMINICĂ, 28 MARTIE 2021, 18:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Cu puțin timp în urmă, la sediul companiei a ajuns și actuala conducere, CEA LEGITIMĂ, dar angajați ai vechii firme de pază și Răzvan Duca-Ghenoiu, Orlando Valache și avocatul fostei conduceri, Iancu Toader, au refuzat permiterea accesului reprezentanților de drept ai ROMPREST în sediul firmei. 

Foarte important de menționat este faptul că există o hotărâre care a REVOCAT vechea firmă de pază. În prezent, compania ROMPREST a angajat o altă firmă care trebuie să asigure protecția sediului. 

Reprezentantul de drept al companiei a mers la politie, la Secția 1,  pentru a da declarații cu privire la incidentul de la sediul ROMPREST din Calea Floreasca.

"Am fost sunat de către clientul meu și mi-a spus să mă prezint la unul din sediile ROMPREST întrucât există suspiciunea că sunt furate documente. Au sesizat organe ale poliției care s-au prezentat. Au fost sigilate ușa și un automobil al companiei. Este un punct de lucru al societății în care, teoretic, duminica nu are ce căuta nimeni. Nu a răspuns nimeni la ușă. Nu putem intra fără autorizație de la un judecător. S-a sigilat, urmând să se intre mâine, poimâine și să verifice dacă s-au sustras documente", a declarat, la Realitatea PLUS, avocatul firmei DETACO, Ioan Georgescu.

Potrivit Realitatea PLUS, angajatul în cauză este Bogdan Adimi. 

Întrebat dacă este legal să vină la sediu, în condițiile în care acesta NU mai reprezintă compania, avocatul a explicat: "Nu este normal ca, în weekend, să fie prezent la punctul de lucru. Există litigii, unele au fost soluționate, altele sunt în curs. I-a fost retrasă răspunderea în cadrul unei adunari generale a acționarilor. Nu ar mai avea niciun drept. Este suspendat din funcție, nu se mai poate folosi de bunurile societății. Asta se cheamă delapidare. Dacă se va dovedi că se folosește de bunurile societății, vom formula plângeri penale. Toate bunurile sunt marcate de proprietarii de drept."

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă