Scandal uriaș la Poli Iași! Ciprian Paraschiv, totul despre datoriile „ascunse”, procesele pierdute și situația financiară de la echipa din Copou

1 lună in urmă 2

Ciprian Paraschiv, președintele clubului Poli Iași, s-a implicat în scandalul uriaș izbucnit la gruparea din Copou în ultima săptămână.

Oficialul grupării din Copou a făcut dezvăluiri despre datoriile „ascunde”, procesele pierdute de Poli Iași și situația financiară, iar acesta susține că la echipa moldovenilor este vorba despre un sabotaj din interior.

Totodată, Ciprian Paraschiv mai vorbește și despre documentele interpretate tendențios, despre orgoliile personale și setea de putere de la echipa din Liga 1.

Ciprian Paraschiv, totul despre datoriile „ascunse”, procesele pierdute și situația financiară de la echipa din Copou

„Dacă cineva mai avea vreo îndoială că Poli Iași a ajuns aici din cauza sabotajelor din interior, cred că acesta s-a îndepărtat total. Înaintea unui meci capital, în loc să fie liniște, au apărut tot felul de atacuri, au ieșit în public acte confidențiale, interpretate tendențios.

Totul pentru orgolii personale, sete de putere și de câștiguri nemeritate. Chiar daca clubul a fost destabilizat total. Și chiar dacă am anunțat că mă retrag, a spus Ciprian Paraschiv, în exclusivitate pentru Digi Sport.

„Sumele date la impresari sunt fabulații. Dau doar exemplul Omoh unde, spre exemplu, de plătit este doar suma de 3000 de euro. La 10.800 s-ar fi ajuns după mai mult timp și doar dacă se îndeplineau anumite condiții. 10.500 de euro este suma de transfer către clubul turc, nu către impresar. De fapt, cheltuielile lunare cu el se ridică la suma de 3.000 de euro. 2.000 de euro, salariul și restul e suma de transfer, plătită eșalonat. Una peste alta, mai mult decât decent pentru Liga 1. În plus, impresarul nu a primit nimic la acest transfer, a mai spus Paraschiv.

Ce s-a întâmplat cu banii de la Poli Iași

Ciprian Paraschiv a dorit să facă o serie de precizări importante în legătură cu bilanțul financiar al clubului din Liga 1 și a dezvăluit că moldovenii au avut de plătit sume importante după ce au pierdut în urmă cu un an și jumătate un proces.

„În decembrie 2019, deficitul financiar a fost de 6.848.462 lei. Nu cum ați fost induși în eroare. La suma acesta se adaugă și faptul că au împrumutat și cesionat din drepturile TV încă 200.000 de euro, de la persoane fizice, până la venirea mea din februarie. Apoi, mai este un cantonament neachitat, în valoare de 50.000 de euro, dar și multe alte datorii despre care ei nu vorbesc, dar le precizez eu: procese pe rol cu jucători, care nu apar ca datorii în balanța din 2019, dar care au fost pierdute.

Și aici vă ofer un exemplu: jucătorul Mendez,  căruia am avut de plătit suma de 40.000 de euro, fiind vorba despre un proces de acum un an și jumătate, chiar doi ani”, a adăugat Paraschiv.

Ce spune Ciprian Paraschiv despre intervenția lui Narcis Bădic

Ciprian Paraschiv a vorbit și despre cazul lui Narcis Bădic, fotbalis care a reacționat pe contul său de Facebook după ce a văzut cu ce probleme se confruntă clubul din Copou în ultimma perioadă.

„De problema Bădic s-a ocupat strâns Toni Heleșteanu, care ținea legătura cu jucătorii. Fiind ieșean get-beget, pe Bădic l-am tratat chiar mai special decât pe colegii lui. A fost unul dintre puținii jucători din istoria Politehnicii, care a fost tratat în străinătate. Totul, în speranța că va întrerupe seria nesfârșită de accidentări care l-a făcut să adune câteva meciuri pe sezon. Chiar dacă mi se spunea că se accidenta din cauza vieții nesportive, am insistat să primească șanse după șanse.

Toni chiar mi-a trimis mesaje ale lui Bădic în care acesta spunea că nu crede că mai poate juca, apoi mulțumea că și-a primit banii. E o coincidență prea mare ca el să-și schimbe poziția peste noapte și să iasă public în momentul ăsta. E foarte posibil să fi fost folosit…, a mai spus Paraschiv.

The post Scandal uriaș la Poli Iași! Ciprian Paraschiv, totul despre datoriile „ascunse”, procesele pierdute și situația financiară de la echipa din Copou appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă