Scandal uriaș la naționala României: ”Plângea când a auzit că nu joacă!”. Selecționerul e pus la zid

1 lună in urmă 18

Debutul selecționerului Florin Bratu pe banca tehnică a naționalei U21 a României e marcat de scandalul iscat în jurul netitularizării fundașului Radu Drăgușin, aflat în proprietatea lui Juventus, în amicalul de marți seară cu Georgia.

În detrimentul lui Drăgușin, fotbalist împrumutat recent de Juventus la Sampdoria, Forin Bratu a preferat un cuplu de stoperi format din Screciu (Craiova) și Racovițan (FC Botoșani), lucru care l-a scos din sărite pe impresarul fotbalistului român din Serie A, Florin Manea.

"Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu.

Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt. Fără să jignesc pe ceilalți colegi, Racovițan e un copil care îmi place, dar are 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri.

Este o rușine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa națională.

Sarabia joacă la naționala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naționala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundași din lume să-l pedepsești că nu joacă? Nu poți să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla și să-ți bați joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa națională este tot.

Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc", a spus Florin Manea la Prosport Live.

Echipa de start pentru România U21 în amicalul cu Georgia: Popa - Țîrlea, Screciu, Racovițan, Țicu - Albu, Dican - Sefer, Miculescu, Petrila - I. Stoica

Citeste si:

 ”Am început cu 26 de jucători şi acum sunt 17”

Stare de alertă la naționala României, aflată în Macedonia de Nord. Ianis Hagi, al doilea tricolor infectat cu Covid. Ce simptome a avut

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă