Scandal uriaș la CFR Cluj! Marius Șumudică, interzis în Gruia. „Sunt în fața stadionului și nu mă lasă să intru la antrenament!” | EXCLUSIV

2 luni in urmă 75

Scandal uriaș la CFR Cluj după eliminarea echipei din play-off-ul Europa League. Neluțu Varga, patronul campioanei României i-a dat interzis lui Marius Șumudică în Gruia.

CFR Cluj a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad din play-off-ul Europa League, după ce sârbii s-au impus „acasă” cu 4-0, iar în „Gruia” au câștigat cu 2-1.

Imediat după finalul meciului din Gruia, ProSport a anunțat că Neluțu Varga a decis să îi demită pe Marius Șumudică și Marian Copilu, iar a doua zi a luat o măsură și mai dură împotriva antrenorului de la CFR Cluj.

Marius Șumudică, interzis în Gruia

Patronul campioanei României a dat ordin clar către bodyguarzii săi ca să nu îl mai lase pe Marius Șumudică să intre la stadionul din Gruia, după ce acesta a transmis clar că renunță la serviciile tehnicianului în vârstă de 50 de ani.

Marius Șumudică a vorbit pentru Prosport despre incidentul care a avut loc vineri, la stadionul din Gruia, în momentul în care a mers să efectueze antrenamentul programat la ora 11.00. „Sunt în fața stadionului și nu mă lasă să intru. Sunt cu jucătorii și bodyguarzii. Nu ne lasă să intrăm ca să facem antrenamentul”, a spus Marius Șumudică pentru ProSport.

Neluțu Varga a mutat antrenamentul fără știrea lui Șumudică

Se pare că Marius Șumudică a găsit porțile stadionului din Gruia închise deoarece Neluțu Varga, patronul campioanei României, a decis ca antrenamentul ardelenilor să fie mutat la ora 17.00, deși antrenorul îi anunțase pe jucători că va avea loc la ora 11.00.

The post Scandal uriaș la CFR Cluj! Marius Șumudică, interzis în Gruia. „Sunt în fața stadionului și nu mă lasă să intru la antrenament!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă