Scandal uriaș între doi super-fotbaliști. Replica tăioasă primită de Zlatan Ibrahimovic și de unde a pornit conflictul

4 săptămâni in urmă 27

Luni, 20 Decembrie 2021, ora 16:36

130 citiri

Scandal uriaș între doi super-fotbaliști. Replica tăioasă primită de Zlatan Ibrahimovic și de unde a pornit conflictul

Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, atacat recent de Zlatan Ibrahimovic pentru maniera sa de lucru, a ales indiferenţa ca răspuns pentru fostul fotbalist al echipei pariziene, pe care îl cunoaşte bine, scrie site-ul RMC Sport.

Relaţiile dintre Leonardo şi Ibrahimovic nu sunt prea grozave, deşi primul a avut o mare contribuţie la venirea celui de-al doilea la PSG în 2012.

Însă într-un recent interviu pentru Corriere dello Sport, suedezul, care evoluează acum la AC Milan, a criticat maniera de lucru a directorului sportiv parizian, autopropunându-se pe postul lui Leonardo.

Ca reacție, Leonardo a ales indiferenţa când a evocat înţepătura lui Ibrahimovic, care s-a mai remarcat de-a lungul timpului prin asemenea declaraţii.

"Nu vreau să-i răspund lui Zlatan. Tăcerea este cel mai bun răspuns", a spus brazilianul.

În patru ani la PSG (2012-2016), Zlatan a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului (156 de goluri), record depăşit între timo de Edinson Cavani. În cartea sa "Adrenalină", scrisă în colaborare cu un ziarist al cotidianului La Gazzetta dello Sport, Luigi Garlando, Ibrahimovic a mărturisit că şi-a oferit în vară serviciile lui PSG ca director sportiv.

"Vara lui 2021. Este adevărat, m-am oferit lui PSG, dar nu ca fotbalist. Ca director sportiv. L-am sunat pe Nasser al-Khelaifi, preşedintele, şi i-am propus: ”Dacă nu-mi prelungesc contractul cu Milan, voi veni la PSG şi voi face ordine în echipa ta”. Nasser a râs, dar nu a spus nu. Mino Raiola (agentul lui Ibrahimovic - n. r.) a fost şi el de acord. Mi-a spus: ”Este rolul tău ideal. Trebuie să mergi acolo, punct””, a afirmat suedezul în această carte.

Citeste si:

Ce spune Aminata Diallo, fotbalista de la PSG arestată că a pus doi bărbați să bată o colegă de echipă

După atacul asupra lui Kheira Hamraoui, Aminata Diallo, coechipiera ei de la Paris Saint-Germain a fost luată în custodie, înainte de a fi reţinută joi seara după-amiază. Totuşi, Aminata...

Scandalurile din clanul Corduneanu provocate de Diamantul Roz. Adrian Beleaua s-a certat cu fratele său pentru ea

Sunt probleme în familia Corduneilor de la Iași. Doi dintre frați se războiesc din cauza soțiilor. Petronel Corduneanu a fost reținut, pe 14 decembrie, după ce ar fi lovit-o pe soția...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă