Scandal uriaș între Andreea Bălan și George Burcea: ‘Nu e prima oară când vine beat’

1 săptămână in urmă 21

Fanii Andreei Bălan au rămas fără cuvinte când au auzit noile vești. Scandalul a început din nou între celebra cântăreață și fostul soț. Blondina susține că actorul a venit din nou beat în locuința sa. Jurata de la emisiunea ,,Te cunosc de Undeva” a făcut un anunț neașteptat pe rețelele de socializare. Artista a făcut o serie de mărturisiri dure la adresa tatălui fetițelor ei. ,,Nu e prima oară când vine beat. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic.’‘, a susținut solista.

Nou scandal între Andreea Bălan și George Burcea: artista vine cu declarații incredibile

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a aprins din nou! Fanii fostului cuplu credeau că cei doi au reușit în cele din urmă să îngroape securea războiului, dar iată că nu este așa. Jurata de la emisiunea ,,Te cunosc de Undeva” a făcut un anunț neașteptat în mediul online.

Cea din urmă a susținut că tatăl fetițelor ei a consumat alcool și că a intrat în incinta locuinței, deși nu are acest drept. Vedetele s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar instanța a decis ulterior custodia comună a fetelor pe care le au împreună.

Cu toate astea, artista își dorește custodia exclusivă și a mărturisit pentru internauți că va lupta pentru acest lucru. Blondina a susținut că actorul a intrat pe poarta casei sale recent sub influența alcoolului.

Cântăreața a mai subliniat că bărbatul le spune în repetate rânduri lucruri urâte fetițelor despre ea și le traumatizează. Fanii artistei au rămas fără cuvinte când au auzit noile vești.

,,Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează”

,,Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine”, a scris Andreea Bălan pe contul ei personal de socializare.

The post Scandal uriaș între Andreea Bălan și George Burcea: ‘Nu e prima oară când vine beat’ appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă