Scandal uriaș în Vaslui. Un minor a atacat cu cuțitul o familie care i-a spus că ascultă muzică prea tare

3 săptămâni in urmă 24

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 18:56

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Potrivit IPJ Vaslui, victimele s-au deplasat la locuinţa băiatului, aflată în apropierea casei lor, şi i-au spus că muzica este dată prea tare, moment în care copilul le-a adresat injurii şi i-a lovit, fiind ajutat ulterior şi de tatăl său.

Minorul nu a stat pe gânduri și a început să amenințe cu cuțitul cele trei persoane care i-au reproșat acest lucru.

Situația a degenerat, iar băiatul a început să-i atace cu arma albă. Scandalul a fost oprit de oamenii legii, iar victimele au fost transportate la spital.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Cercetările se efectuează sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Faţă de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Iana, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile", declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat verificări în acest caz, copilul fiind internat temporar într-un centru al instituţiei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă