Scandal și circ marca AUR. O parlamentară, fostă membră de partid, a vrut să intre fără certificat Covid la Înmatriculări Auto

1 lună in urmă 14

Parlamentara Anamaria Gavrilă, fostă AUR, a vrut să intre fără certificat Covid. Foto/Facebook Parlamentara Anamaria Gavrilă, fostă AUR, a vrut să intre fără certificat Covid. Foto/Facebook

Parlamentarul Anamaria Gavrilă (fost deputat AUR) a fost, miercuri dimineaţa, protagonistul unui adevărat circ, în faţa sediului din Deva al Serviciului Public Comunitar de Înmatriculări şi Permise de Conducere. Aceasta nu avea certificat Covid și nici test. 

MIERCURI, 27 OCTOMBRIE 2021, 13:16

SURSĂ: Realitatea AUTOR: Iulian Budușan

Dialogul pe care l-a purtat cu angajaţii instituţiei, cu poliţistul din faţa acesteia şi cu câţiva dintre hunedorenii care îşi aşteptau rândul la ghişeu a fost transmis în direct de către deputată, pe Facebook, şi a stârnit un val de reacţii, pe pagina ei de socializare.

În filmarea care a durat peste 40 de minute, Anamaria Gavrilă s-a plâns de faptul că este ignorată de autorităţi şi că niciunul dintre salariaţii din instituţie nu i-a oferit informaţii cu privire la situaţia documentelor pe care le-a depus, la începutul săptămânii, pentru a-şi înmatricula o maşină cu numere preferenţiale. 

Deputatul nu avea „certificat verde” şi nici test de diagnosticare a virusului Sars-CoV-2, astfel că a fost nevoită să rămână în faţa sediului şi să poarte de la distanţă dialogul cu funcţionarii de la Serviciul Regim Permise şi Înmatriculări. A cerut ajutorul poliţistului de la intrare, pe care l-a întrebat în repetate rânduri ce se întâmplă cu documentele ei.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă