Scandal monstru la UPU Satu Mare, din cauza unui test antidrog. Medicii au chemat poliția

6 zile in urmă 17

Scandal la UPU Satu MareScandal la UPU Satu Mare

Au fost clipe de groază pentru medicii de la Primiri Urgenţe din Satu Mare. Cadrele medicale au fost ameninţate de o femeie după ce soțul său a fost adus de polițiști pentru recoltarea probelor biologice. Bărbatul a fost oprit în trafic, iar la testul antidrog acesta a ieşit negativ. Paza spitalului a solicitat mai multe echipaje de poliţie pentru a calma spiritele. 

JOI, 08 APRILIE 2021, 09:23

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Tânără a făcut scandal la UPU după ce soțul său a fost adus de polițiști pentru recoltarea de probe biologice, pe motiv că oamenii legii îi “vânează” soțul. Polițiștii sătmăreni l-au tras pe dreapta pe soțul femeii, iar rezultatul testului antidrog ar fi fost pozitiv, potrivit presasm.ro.

Oamenii de pază au solicitat intervenția forțelor de ordine, iar la locul incidentului au sosit mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.

Femeia a relatat că este pentru a doua oară când soțul său este oprit în trafic și testul rapid este pozitiv, dar analizele de laborator au infirmat diagnosticul inițial. 

Pentru rezolvarea situației, oamenii legii așteaptă acum rezultatele probelor biologice recoltate la Spitalul Județean Satu Mare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă